۱۵۲۲۶۹۸
۹۵۵
۹۵۵
پ

آمریکا باز هم ایران را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا در اقدامی خصمانه، تحریم‌هایی را علیه هشت نهاد، یک کشتی و یک شخص ایرانی اعمال کرده است.

ایسنا: وزارت خزانه‌داری آمریکا در اقدامی خصمانه، تحریم‌هایی را علیه هشت نهاد، یک کشتی و یک شخص ایرانی اعمال کرده است.

63489206

حملات متجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران با حمایت آمریکا در حالی انجام می‌شود که ایالات متحده دائما دم از دیپلماسی و مذاکره می‌زند اما حاضر نیست لحظه‌ای از اقدامات خبیثانه خود دست برداد.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا عصر جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هشت نهاد و یک شخص ایرانی را به دلیل مشارکت در خرید و انتقال دستگاه‌های حساس برای صنایع دفاعی ایران در فهرست تحریم قرار داده است.»

یک کشتی هم تحت مالکیت هنگ‌کنگ نیز به دلیل ادعای مذکور در فهرست تحریم‌های ایالات متحده قرار گرفته است.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد: «ایالات متحده مصمم است که هرگونه تلاش ایران برای تهیه فناوری، قطعات و ماشین‌آلات حساس را مختل کند.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج