تلاش منافقین برای ایجاد رعب در پایتخت
در پی شنیدهشدن صدای پدافند هوایی و وقوع چند انفجار محدود در برخی مناطق، گزارشهای میدانی حاکی از آن است که عناصر وابسته به گروهک منافقین با استفاده از بمبهای صوتی، در تلاش برای ایجاد فضای روانی ناآرام و تشدید اضطراب عمومی در سطح شهر بودهاند.
ایسنا: در پی شنیدهشدن صدای پدافند هوایی و وقوع چند انفجار محدود در برخی مناطق، گزارشهای میدانی حاکی از آن است که عناصر وابسته به گروهک منافقین با استفاده از بمبهای صوتی، در تلاش برای ایجاد فضای روانی ناآرام و تشدید اضطراب عمومی در سطح شهر بودهاند.
این اقدامات در حالی صورت گرفته است که همزمان با حملات دشمن، سطح هوشیاری پدافند هوایی در حالت آمادهباش قرار داشته و تدابیر دفاعی در حال اجرا بوده است.
به گفته منابع آگاه، بهکارگیری بمبهای صوتی از سوی عناصر خرابکار وابسته به گروهک منافقین و سلطنت طلب با هدف برهمزدن آرامش روانی جامعه و تشدید فشار روانی بر افکار عمومی انجام شده است.
بر اساس این خبر، دستگاههای مسئول با حساسیت موضوع را در دست بررسی دارند و پیگیریهای امنیتی برای شناسایی منشأ این تحرکات و عوامل پشتپرده آن در حال انجام است.
ارسال نظر