۱۵۲۳۲۰۶
۱ نظر
۱۴۵۰۹
۱ نظر
۱۴۵۰۹
پ

گزارش توجه‌برانگیز فارس از وضعیت فردو بعد از حمله

گزارش میدانی خبرنگار فارس از حادثه فردو را بخوانید.

برترین‌ها: گزارش میدانی خبرنگار فارس از حادثه فردو را بخوانید.

خبرنگار فارس ساعت ۲:۰۵ بامداد پس از شنیدن اولین صدای فعالیت پدافند هوایی حضرت معصومه سلام الله علیها راهی محدوده سایت فردو می‌شود.

او می‌گوید حدود ساعت ۲:۰۷ دقیقه هنگام خروج از منزل صدای ۲ انفجار خفیف را شنیده است.

خبرنگار فارس که صدای هدف گرفتن پدافند هوایی حضرت معصومه در روز ۲۴ خرداد ماه را نیز از همین نقطه شنیده است، صدای انفجار بامداد امروز را به مراتب از آن خفیف‌تر عنوان می‌کند.

photo_2025-06-22_06-31-49

او صدایی شبیه پرواز جنگنده را نیز شنیده است.

خبرنگار فارس می‌گوید: وقتی به محدوده مجتمع رفاهی مهر و ماه رسیده پدافند هوایی به شدت در حال فعالیت بوده و آثار این فعالیت در آسمان مشهود بود.

حدود ساعت ۲:۳۵ به محدوده مجتمع رفاهی مهتاب رسیده بودم که همزمان با فعالیت پدافند به یکباره شعله‌های آتش از سمت فردو زبانه کشید.

همزمان با آتش، دود کم رمق و گردو خاک قابل توجهی در محدوده بلند شد.

شعله‌های آتش که ارتفاع زیادی نیز نداشت حدود ۳ دقیقه بعد فروکش کرد.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج