۱۵۲۳۸۰۲
۷۷۵
۷۷۵
پ

دستگیری ۱۱۵ نفر برای تبلیغ علیه نظام در کرمانشاه

دادستان کرمانشاه با بیان اینکه ۵۴ نفر از این افراد با قرار تأمین آزاد شدند گفت: با توجه به تأکید ریاست قوه و دادستان کل کشور با قید فوریت و تسریع به اتهامات این افراد در چارچوب قانون رسیدگی خواهد شد. تبلیغات

تسنیم:  دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: ۱۱۵ نفر در استان کرمانشاه به اتهام اخلال در امنیت در حوادث اخیر دستگیر شدند.

90

حمیدرضا کریمی در نشست خبری که امروز در دادگستری استان برگزار شد اظهار کرد: در حوزه امنیتی، از همان ابتدای تجاوز رژیم منحوس اسراییل تمامی نهاد‌های ذیربط اقدامات ویژه‌ای انجام دادند و ایستگاه‌های بازرسی تشکیل شد و تعدادی از افراد شناسایی شدند که برخی کار‌های تبلیغاتی علیه نظام انجام می‌دادند.

وی عنوان کرد: در این شرایط هرگونه تبلیغ علیه نظام جرم‌انگاری شده و در مجموع فراجا و ضابطین خاص ۱۱۵ نفر را دستگیر کردند که از درجاتی از اعمال مجرمانه را مرتکب شده‌اند.

دادستان کرمانشاه با بیان اینکه ۵۴ نفر از این افراد با قرار تأمین آزاد شدند گفت: با توجه به تأکید ریاست قوه و دادستان کل کشور با قید فوریت و تسریع به اتهامات این افراد در چارچوب قانون رسیدگی خواهد شد.

کریمی افزود: یک نفر از دستگیرشدگان تبعه یک کشور اروپایی است که به اتهام جاسوسی دستگیر شده و پرونده قضایی برای وی تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون در زمینه ریز پرنده و کوات‌کوپتر موردی دستگیر نشده است گفت: تعداد کمی از دستگیرشدگان در زمینه جاسوسی بوده و مابقی مربوط به تبلیغ علیه نظام بوده و قاضی براساس عنوان اتهامی مجازات تعیین می‌کند.

دادستان کرمانشاه افزود: اتباع افغانستانی اعم از مجاز و غیرمجاز حق تردد در کرمانشاه را ندارند و در صورت مشاهده جمع‌آوری و به یک اردوگاه منتقل می‌شوند و برای کسانی که این افراد را به کارگیری کنند جرم انگاری شده است.

کریمی بیان کرد: در حوادث اخیر اقداماتی در راستای حفظ و ثبات در بازار کالا و ارزاق عمومی مردم انجام شد و معاونت حقوقی عامه به صورت مستمر در حال پیگیری بود و همه دستگاه‌ها نیز پای کار بودند و الحمدالله کمبود کالا احساس نشد.

وی افزود: برای تأمین برخی کالا‌ها تعاملاتی با استان‌های دیگر داشتیم و این تعاملات در داخل و خارج از استان وجود داشت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج