استقبال گوترش از آتشبس ایران و اسرائیل
دبیرکل سازمان ملل با استقبال از اعلام آتشبس میان ایران و اسرائیل، خواستار پایبندی دو طرف به آن و گسترش این آتشبس به سایر درگیریهای منطقهای شد.
فارس: دبیرکل سازمان ملل ضمن استقبال از توقف جنگ میان رژیم صهیونیستی و ایران، ابراز امیدواری کرد که آتشبسی بین کشورهای درگیر برقرار شود.
آنتونیو گوترش امروز (سهشنبه) در بیانیهای اعلام کرد «از اعلام آتشبس بین اسرائیل و ایران توسط رئیسجمهور ترامپ استقبال میکنم و دو کشور را به پایبندی به آن فرا میخوانم.»
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که بین طرفهای دیگر در جهان که با یکدیگر درگیر جنگ هستند، آتشبس برقرار شود.
گوترش در این خصوص گفت «امیدوارم آتشبس در دیگر درگیریهای منطقه نیز اجرا شود.»
در دوازدهمین روز از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران و پس از حملات موشکی شب گذشته ایران به پایگاه آمریکایی العدید قطر، ترامپ مدعی آتشبس بین ایران و اسرائیل از ساعت ۷ صبح امروز به وقت محلی (۷:۳۰ دقیقه به وقت تهران) شد.
به دنبال این اظهارنظر، کابینه رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه اعلام کرد که با درخواست ترامپ برای آتش بس موافقت کرده است.در این بیانیه آمده است: «شب گذشته بنیامین نتانیاهو نخستوزیر، کابینه را به همراه وزیر دفاع، رئیس ستاد ارتش اسرائیل و مدیر موساد تشکیل داد.»
به ادعا این بیانیه، رژیم صهیونیستی به «تمام اهداف عملیات (در حمله به ایران) دست یافته است.»کابینه رژیم اشغالگر قدس مدعی شد که «اسرائیل یک تهدید وجودی دوگانه فوری - چه در حوزه هستهای و چه در حوزه موشکهای بالستیک» را برطرف کرده است.
این ادعا در شرایطی انجام شده که موشکهای بالستیک ایران در حمله امروز از صهیونیستها تلفات گرفته و این رژیم به کشته شدن حداقل هشت نفر اذعان کرده است.
ارسال نظر