۱۵۲۷۱۳۱
۴۷۶
۴۷۶
پ

دیدار رسمی جولانی با مقام اسرائیلی در ابوظبی

روزنامه «الجمهوریه» در گزارشی نوشته «تزاخی هانگبی» رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریر الشام در ابوظبی دیدار کرده است.

همشهری آنلاین: روزنامه «الجمهوریه» در گزارشی نوشته «تزاخی هانگبی» رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریر الشام در ابوظبی دیدار کرده است.

5211866

منابع ذکرشده در این گزارش می‌گویند که «این نخستین دیدار میان این دو نفر نیست» و این دیدار را «تحولی قابل توجه در مذاکرات برای نزدیک‌تر شدن سوریه و اسرائیل» توصیف کرده‌اند.

روزنامه هاآرتص در ماه مه گزارش داد که مقام‌های ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی با همتایان سوری خود در دولت الجولانی دیدار کرده‌اند. این گزارش افزوده بود که این نشست‌ها به ابتکار قطر و با میانجی‌گری آن برگزار شده‌اند.

این درحالی است که دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی در پاسخ به سوال روزنامه «تایمز اسرائیل» درباره صحت دیدار هانگبی با الجولانی اعلام کرد: «خیر، او همراه با نخست‌وزیر در واشنگتن بوده است.»

همچنین خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از منبعی در وزارت ارتباطات سوریه، برگزاری چنین دیداری را تکذیب کرده است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج