۱۵۲۷۲۸۹
۲۲۷۱
۲۲۷۱
پ

قاتل ۴ زن در ملأعام به دار آویخته شد

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از اجرای حکم قصاص نفس قاتل چهار زن در میاندوآب خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از اجرای حکم قصاص نفس قاتل چهار زن در میاندوآب خبر داد.

images

به نقل از قوه قضاییه، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از اجرای حکم قصاص نفس محکوم علیه قاتل چهار زن در ملاء عام در بخش باروق شهرستان میاندوآب خبر داد.

عتباتی گفت: محکوم علیه مرتکب چهار فقره قتل عمد زن مسلمان در بخش باروق شهرستان میاندوآب شده بود که پس از دستگیری و طی مراحل رسیدگی در دادسرا و دادگاه با حضور متهم، وکیل مدافع وی و اولیای دم، دادگاه کیفری یک حکم قصاص نفس وی را صادر کرد و سپس حکم در دیوان عالی کشور تایید شد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی بیان کرد: با درخواست اولیای دم و نیز مطالبه شهروندان سحرگاه روز چهارشنبه هجدهم تیرماه حکم اجرای مجازات قصاص نفس محکوم علیه مزبور در بخش باروق شهرستان میاندوآب و ملاء عام اجرا شد.

عتباتی تاکید کرد: امنیت جانی و روانی مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و با کسانی که جان مردم را به مخاطره می‌اندازند با قاطعیت برخورد قانونی و قضایی به عمل می‌آید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج