۱۵۲۷۳۹۵
۱۸۷
۱۸۷
پ

دیدار محرمانه جولانی با مقام امنیتی اسرائیل

با وجود انکار دمشق، منابع دیپلماتیک خبر دادند سرکرده «هیأت تحریر الشام» موسوم به رئیس دولت انتقالی سوریه، اخیراً در ابوظبی با مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی دیدار کرده‌ است.

همشهری آنلاین: با وجود انکار دمشق، منابع دیپلماتیک خبر دادند سرکرده «هیأت تحریر الشام» موسوم به رئیس دولت انتقالی سوریه، اخیراً در ابوظبی با مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی دیدار کرده‌ است.

5207314

شبکه المیادین به نقل از منابع دیپلماتیک مطلع گزارش داد که «احمد الشرع» معروف به ابو محمد جولانی که خود را رئیس دولت انتقالی سوریه می‌خواند، اخیراً در ابوظبی با «تساحی هنگبی»، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، دیدار کرده است.

طبق این گزارش، هر دو مقام با پروازهایی جداگانه اما هم‌زمان، وارد ابوظبی شدند و دیدار آن‌ها با هماهنگی مستقیم محمد بن زاید، رئیس امارات انجام شده است.

به گفته این منابع، این ملاقات، بخشی از مسیر در حال پیشرفت مذاکرات محرمانه بین دمشق و تل‌آویو به شمار می‌رود.

منابع مذکور همچنین از وجود سطحی از هماهنگی میان برخی دستگاه‌های امنیتی جدید سوریه با رژیم صهیونیستی پرده برداشته‌اند.

این منابع دیپلماتیک به المیادین گفته‌اند که احمد الشرع در جریان این گفت‌وگوها، آمادگی خود را برای چشم‌پوشی از بلندی‌های اشغالی جولان به رژیم صهیونیستی اعلام کرده است، به شرط آنکه از حمایت برای ماندن در رأس قدرت سوریه برخوردار شود.

به‌علاوه، این منابع همچنین فاش کردند: گزارش‌ها حاکی از آن است که قرار است به‌زودی سه منطقه حائل در جنوب سوریه ایجاد شود که شامل استان‌های «درعا»، «القنیطره» و «السویداء» خواهد بود. بر اساس توافق اولیه، ارتش سوریه باید تمامی سلاح‌های سنگین خود را از این مناطق خارج کند و تنها اجازه خواهد داشت نیروهایش را با سلاح سبک در مناطق یادشده مستقر کند.

در همین حال، رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند که یک تاجر و فعال سیاسی سوری، اخیراً با سفر به سرزمین های اشغالی، پیامی از سوی جولانی را به کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) منتقل کرده است.

این رسانه‌ها فاش کردند که جولانی در پیام خود بر لزوم بهره‌گیری از «فرصت‌های تاریخی منطقه‌ای که تنها هر صد سال یک‌بار تکرار می‌شوند» برای پیشبرد روند عادی‌سازی روابط تأکید کرده است.

این گزارش در حالی امروز منتشر شده است که یک منبع در وزارت اطلاع‌رسانی سوریه روز سه‌شنبه گفته بود حرف و حدیث‌ ها در مورد برگزاری جلسات احمد الشرع رئیس دولت موقت سوریه با مقامات اسرائیلی در هر سفری که او به کشورهای منطقه انجام می‌دهد، متوقف نشده است.

روزنامه «اسرائیل هیوم» روز سه‌شنبه نیز گزارش‌های مربوط به دیداری که گفته شد روز دوشنبه در ابوظبی بین تساحی هنگبی، مشاور امنیت داخلی رژیم اسرائیل و رئیس دولت موقت سوریه برگزار شد را تکذیب کرد.

پیشتر «تام باراک» فرستاده ویژه آمریکا به سوریه فاش کرده بود که گفت‌وگو بین سوریه و رژیم اسرائیل آغاز شده است و هر دو برای رسیدن به توافق عجله دارند.

وی در مورد سطح گفت‌وگو یا افرادی که در آن شرکت داشتند، توضیحی نداد.

چند روز پیش، شبکه صهیونیستی «i۲۴NEWS» به نقل از منبعی که آن را «سوری مطلع از موضوع» توصیف کرد، گزارش داد که احمد الشرع در آوریل گذشته با مقامات ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی در امارات، دیدار کرده است.

در اواخر ژوئن نیز، وب‌سایت آمریکایی آکسیوس به نقل از مقامات آمریکایی و رژیم صهیونیستی گزارش داد که واشنگتن می‌خواهد به تدریج روابط بین سوریه و رژیم اسرائیل را بهبود بخشد، در حالیکه تل‌آویو به دنبال تضمین‌های صلح است. 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج