۱۵۲۷۵۹۲
۱۲۴۴۰
۱۲۴۴۰
پ

برلین: ایران مانع حملات یمن شود!

وزیر امور خارجه در اظهاراتی ادعایی گفت: «انتظار داریم ایران از نفوذ خود بر حوثی‌های یمن استفاده کرده و حملات آن‌ها را متوقف کند.»

ایسنا: وزیر امور خارجه در اظهاراتی ادعایی گفت: «انتظار داریم ایران از نفوذ خود بر حوثی‌های یمن استفاده کرده و حملات آن‌ها را متوقف کند.»

63522064

«یوهان وادِ‌فول» وزیر امورخارجه آلمان که کشورش در طول حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ایران و همراهی آمریکا با آن، به‌طور کامل از این حملات حمایت کرد، عصر پنجشنبه خواستار «فشار ایران بر حوثی‌ها (انصارالله) در جهت متوقف کردن حملات این گروه در دریای سرخ» شد.

طبق گزارش خبرگزاری انگلیسی «رویترز»، او گفت: «انتظار داریم ایران از نفوذ خود بر حوثی‌های یمن استفاده کرده و حملات آن‌ها را متوقف کند.»

او که وزیر خارجه دولتی است که تمام قد پشت جنایات رژیم صهیونیستی علیه ایران ایستاده است، در کنفرانس خبری مشترک با همتای صهیونیستی خود ادعا کرد: «ما این حملات را به شدیدترین شکل ممکن محکوم می‌کنیم و انتظار داریم ایران برای پایان دادن به آن، نفوذ خود را بر حوثی‌ها اعمال کند.»

وادِ‌فول مدعی شد: «این نشان می‌دهد که ما به تفاهم با ایران به طور کلی نیاز داریم، نه تنها در مورد توسعه احتمالی سلاح‌های هسته‌ای، بلکه در مورد رفتار منطقه‌ای ایران به یک تفاهم نیاز داریم.»

اظهارات ادعایی او درحالی است که به اذعان نشریات آمریکایی و حتی مقامات صهیونیستی، نیروهای مسلح یمن تحت فرمان ایران یا نیروی نیابتی این کشور نیستند بلکه نیروهای مسلح یمن در راستای منافع ملی خود اقدام می‌کنند.

از طرفی، سخنان تکراری وادِ‌فول درباره «احتمال توسعه سلاح هسته‌ای» توسط ایران همواره توسط مقامات ایرانی و حتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رد شده است. به اذعان آژانس، ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست.

این موضع‌گیری پس از آن بیان شده که «فردریش مرتس»، صدراعظم آلمان نیز روز گذشته ادعا کرد «حملات اسرائیل به ایران مطابق قوانین بین‌المللی بود».

شرط یمن برای توقف عملیات خود علیه منافع تل‌آویو، «متوقف شدن نسل‌کشی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی» است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج