سوپ کرمی فرانسوی، یک پیشغذای خاص و خوشمزه
سوپ کرمی فرانسوی نوعی سوپ سفید بسیار لطیف و خوشمزه است که با سسی از شیر و خامه تهیه میشود.
فرارو: سوپ کرمی فرانسوی نوعی سوپ سفید بسیار لطیف و خوشمزه است که با سسی از شیر و خامه تهیه میشود.
سوپ یکی از محبوب ترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا و غذای اصلی در انواع و طعمهای گوناگون سرو میشود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و میتواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی بهخصوص وعده شام باشد.
سوپ کرمی فرانسوی نوعی سوپ مشهور و بسیار خوشمزه است که از ترکیب بلغور گندم با آب مرغ و سسی از شیر و خامه و قارچ و کره تهیه میشود. این سوپ بسیار نرم و لطیف است و میتواند برای پیش غذا در مهمانیها یک انتخاب عالی باشد. اگر دوست دارید این سوپ خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ کرمی فرانسوی همراه ما باشید.
مواد لازم برای پخت سوپ کرمی فرانسوی
بلغور جو: 1 پیمانه
شیر پر چرب: 4 پیمانه
قارچ بلانچ شده: 1 پیمانه
آب مرغ یا عصاره: 2 پیمانه
سینه مرغ پخته: 1 لیوان
خامه صبحانه: 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
پودر جوز هندی: 1 قاشق چایخوری
کره: 50 گرم
آرد سفید: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه سوپ کرمی فرانسوی
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا بلغور گندم را به مدت 2 ساعت خیس کنید، سپس همراه با 2 لیوان آب بگذارید روی اجاق گاز تا بپزد و آب بلغور کاملا کشیده شود.
حالا آب مرغ را همراه با نمک و فلفل قرمز به بلغور پخته شده اضافه کنید و حرارت اجاق گاز را متوسط کنید تا بلغور کم کم با آب مرغ بجوشد و بعد سینه مرغ پخته را اضافه کنید. در این فاصله کره را داخل یک ماهی تابه گود قرار بدهید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب شود، سپس آرد گندم را اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت بدهید تا بوی آرد بلند شود.
جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید و بعد نیمی از شیر را کم کم اضافه کنید و فوری هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بعد از اینکه آرد و شیر کاملا حل شد، بقیه شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
حالا قارچ بلانچ شده را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه بدهید این ترکیب روی حرارت گاز شروع به جوشیدن کند.
ارسال نظر