جیب بر قدیمی، سارقان خشن را گیر انداخت
جیب بر قدیمی که توبه کرده بود، وقتی طعمه سارقان خشن قرار گرفت، با زیرکی کیف یکی از آنها را به سرقت برد تا سرنخی برای دستگیری آنها باشد.
همشهری آنلاین: جیب بر قدیمی که توبه کرده بود، وقتی طعمه سارقان خشن قرار گرفت، با زیرکی کیف یکی از آنها را به سرقت برد تا سرنخی برای دستگیری آنها باشد.

چند روز قبل مردی به اداره پلیس تهران رفت و گفت در دام سارقان خشن گرفتار شده است. او گفت:سالها قبل یک جیب بر حرفه ای بودم معروف به اسی پنجه طلا. بارها به زندان افتادم تا اینکه با دختری آشنا شدم و به خاطر او توبه کردم. برای خودم کاسبی راه انداختم و دور خلاف را به خاطر خانواده ای که تشکیل داده بودم، خط کشیدم اما ساعتی قبل طعمه دزدان قرار گرفتم و خیلی برایم گران تمام شد چون سارقی که مرا تهدید می کرد، کم سن و سال بود. او ادامه داد: تحت عنوان مسافر سوار خودروی پژویی در شمال تهران شدم. در صندلی جلو، مردی نشسته بود که تصور کردم مسافر است. من در صندلی عقب نشستم و در بین راه جوان کم سن و سالی هم سوار شد و کنار من نشست. من فکر کردم او هم مسافر است اما در بین راه با چاقو تهدیدم کرد و اموالم را به سرقت برد. من هم بدون اینکه متوجه شود، کیف پولش که داخل جیبش بود را سرقت کردم تا به عنوان سرنخی از دزدان، در اختیار پلیس قرار بدهم.
با سرنخی که اسی پنجه طلا جیب بر قدیمی در اختیار پلیس قرار داد، ماموران اعضای باند سارقان که نام باندشان «مردان خشن» بود را دستگیر کردند. آنها به سرقت های سریالی اعتراف کردند و تحقیقات از متهمان ادامه دارد.
وقتی دزد به دزد قدیمی زد
کوچکترین عضو باند مردان خشن، ۲۰ ساله است و آرین نام دارد. او به تازگی استخدام این باند شده و خودش را یک دزدبدشانس می داند. چون هرگز فکر نمی کرده یکی از طعمه هایشان، جیب بر حرفه ای از آب در آید.
آرین، چه شد که پایت به دنیای سارقان باز شد؟
همه چیز برمی گردد به تصادف وحشتناکی که داشتم. بعد از آن دوستانم به من گفتند مواد بکش تا دردهایت آرام شود. به خودم آمدم و دیدم معتاد به مواد مخدر شده ام. برای تامین هزینه موادم نیاز به پول داشتم چون خانواده ام هزینه درس و دانشگاهم را می دادند. نمی خواستم در جریان اعتیادم قرار بگیرند. بعد از مدتی هم دوستانم مرا به اعضای باند مردان خشن معرفی کردند. اسمشان را گذاشته بودند «مردان خشن» چون به کسی رحم نمی کردند. منم شدم یکی از اعضای این باند.
با چه شگردی، سرقت می کردید؟
ابتدا خودروهای پژو و پراید را سرقت کرده و بعد با خودروی های سرقتی، مسافر سوار می کردیم. معمولا من در بین راه سوار می شدم تا طعمه هایمان شک نکنند، سپس با تهدید چاقو، اموال طعمه هایمان را به سرقت می بردیم و در جایی خلوت، از ماشین پرتشان می کردیم بیرون.
طعمه هایتان را با چاقو، زخمی می کردی؟
سرکرده باند به من آموزش داده بود که اگر طعمه ها، مقاومت شدیدی داشتند با چاقو به دستشان ضربه بزن اما در تمام سرقت هایی که من انجام داده ام، همه طعمه هایمان با دیدن چاقو تسلیم می شدند. حتی آخرین طعمه مان که من خبر نداشتم جیب بر حرفه ای است به راحتی تسلیم شد و اموالش را در اختیارمان قرار داد. من اصلا متوجه نشدم که او چطور کیفم را به سرقت برد. من خیلی خوش شانس نیستم. در طول این ۲۰ سالگی که زندگی کرده ام، پشت سر هم بدشانسی آوردم و حالا هم که اعضای باند به خاطر من گیر افتاده اند، حتما در بین خلافکاران دیگر از من بدگویی کرده و همه مرا مسخره خواهند کرد.
تبلیغات متنی
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
پاسخ جالب و کوتاه وزارت خارجه به نگرانیها درباره جنگ
-
خانم الناز ملک، میدانستی فحش میخوری، خب نمیرفتی!
-
یک نماینده: زنان باید موتورسواری را فقط با مربی زن یاد بگیرند
-
واکنش علی ضیا به توهین زننده مجری صداوسیما
-
واکنش وزارت خارجه به احتمال گفتگوی پزشکیان و ترامپ
-
جرایم مالیاتی بخشیده میشود، اما فقط با یک شرط
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
شاخص بورس امروز تاریخی شد!
-
اسکوچیچ برای صدرنشینی ربات به زمین فرستاد!
-
نخستین تصویر از بهنوش طباطبایی در «گیس»
-
بیمه برای این موتورسواران اجباری شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
خانم الناز ملک، میدانستی فحش میخوری، خب نمیرفتی!
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
طلا باز هم به شدت سقوط کرد
-
رئیس قوه قضاییه: زمان پهلوی مردم تحقیر شدند
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر