۱۵۲۸۶۱۸
۶۶۶
۶۶۶
پ

دامنه‌های ir. از دسترس خارج شدند!

اختلال گسترده در دامنه‌های ir. از صبح امروز، دسترسی کاربران به سایت‌های ایرانی را با مشکل مواجه کرده است.

عصرایران: اختلال گسترده در دامنه‌های ir. از صبح امروز، دسترسی کاربران به سایت‌های ایرانی را با مشکل مواجه کرده است.

10

از صبح امروز (۲۳ تیر)، کاربران گزارش داده‌اند که برخی وب‌سایت‌های دارای دامنه‌ی ir. در دسترس نیستند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که دست‌کم از ساعت ۱۱ امروز، اختلال‌هایی در دسترسی به این سایت‌ها ایجاد شده است.

وب‌سایت ایرانیک (IRNIC)، به‌عنوان مرکز ثبت دامنه‌های ir.، نیز از دسترس خارج شده است. این مرکز در اطلاعیه‌ای کوتاه دلیل این اختلال را فرایند به‌روزرسانی اعلام کرده و وعده داده است که پس از پایان این عملیات، دسترسی به سایت و خدمات آن دوباره برقرار خواهد شد.

11

محمد مظفری، کارشناس حوزه فناوری، با انتشار پیامی در صفحه‌ی شخصی خود در ایکس نوشت:

«اختلال ارتباطی با سرویس‌های DNS ایرنیک باعث شده است که از حدود ساعت ۱۱ امروز، دسترسی به سایت‌هایی که از دامنه‌ی .ir استفاده می‌کنند با اختلال مواجه شود. هنوز اطلاعات دقیق‌تری در این خصوص منتشر نشده است. ایرنیک به‌تازگی و بعد از حدود ۲۰ سال، سایت و پنل جدیدی را رونمایی کرده است.»

12

در حال حاضر علت دقیق اختلال مشخص نیست؛ اما مظاهری با انتشار پیامی در ایکس از برطرف شدن آن در ساعت ۱۲ خبر داد.

13

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج