۱۵۲۸۷۶۰
۵۲۴
۵۲۴
پ

دبیر کل ناتو رسما پوتین را تهدید کرد

دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در دیدار با رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: اگر جای «پوتین» بودم، مذاکرات درباره اوکراین را جدی‌تر می‌گرفتم!

همشهری آنلاین: دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در دیدار با رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: اگر جای «پوتین» بودم، مذاکرات درباره اوکراین را جدی‌تر می‌گرفتم!

5215225

 به نقل از خبرگزاری الجزیره، مارک روته دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) امروز دوشنبه در دیدار با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید در سخنانی اعلام کرد: تصمیم آمریکا برای تأمین سلاح برای اوکراین بسیار مهم است.

دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در ادامه سیاست تنش آفرینی و روسیه هراسی این ائتلاف نظامی ادامه داد: من با چندین کشور اروپایی که می‌خواهند در تأمین سلاح برای اوکراین نقش داشته باشند، تماس گرفته‌ام. ما چندین بسته کمک نظامی به اوکراین ارائه خواهیم کرد.

مارک روته ادعا کرد: اگر امروز جای ولادیمیر پوتین بودم، مذاکرات در مورد اوکراین را دوباره بررسی کرده و جدی‌تر می‌گرفتم!

این در حالیست که روسیه تاکنون بارها تصریح کرده که آماده است درگیری‌ها در اوکراین را از طرق دیپلماتیک و مذاکره حل و فصل کند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج