۱۵۳۰۰۲۸
۳۸۶
۳۸۶
پ

واتیکان ادعای اسرائیل را نپذیرفت

نخست‌وزیر دولت واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله رژیم صهیونیستی به تنها کلیسای کاتولیک غزه ابراز تردید کرد و خواستار تحقیقات شفاف در این زمینه شد.

ایرنا: نخست‌وزیر دولت واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله رژیم صهیونیستی به تنها کلیسای کاتولیک غزه ابراز تردید کرد و خواستار تحقیقات شفاف در این زمینه شد.

6264457

کاردینال پیترو پارولین، نخست‌وزیر واتیکان، طی یک مصاحبه تلویزیونی خواستار شفاف‌سازی رژیم صهیونیستی درباره حمله پنجشنبه گذشته به کلیسای «خانواده مقدس» در غزه شد.

این مقام واتیکان با ابراز تردید درباره بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر عمدی نبودن حمله به کلیسایی در غزه، گفت: «آیا واقعاً یک اشتباه بوده یا این کلیسا، عمدا هدف قرار گرفته است؟»

کاردینال پارولین، نقش مسیحیان در تعدیل تنش ها در مناطق فلسطینی نشین را یادآور شد و افزود: «هدف قرار دادن کلیسای کاتولیک در غزه به معنی تلاش برای حذف هر عاملی است که بتواند راه را به سمت آتش بس و در نهایت صلح، هموار کند.»

وی افزود: «مقامات اسرائیلی در ابتدا اعلام کردند که به اشتباه، کلیسای کاتولیک هدف قرار گرفته اما بعدا گفتند که در این باره تحقیق خواهند کرد. نتایج این تحقیقات باید رسما اعلام شود.»

نخست وزیر واتیکان با اشاره به جنایات بی حدومرز رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی در غزه، گفت: «غزه ویران و مردم آن گرسنه اند.»

وی با ابراز تردید درباره اظهارنظر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، مبنی بر نزدیک بودن آتش‌بس، گفت: «دوست دارم باور کنم که درست است.»

این مقام واتیکان ضمن اعلام آمادگی برای میانجی‌گری برای پایان دادن به جنگ غزه، رژیم صهیونیستی را فاقد اراده لازم برای پایان دادن به جنگ ارزیابی کرد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج