۱۵۳۰۵۹۷
۲۲۱۱
۲۲۱۱
پ

عموی تتلو: وضعیت امیرحسین خوب نیست

آن‌طور که عموی امیرحسین مقصودلو (تتلو) می‌گوید، حال برادرزاده‌اش خوب نیست و تحمل زندان را ندارد.

عصر ایران:  آن‌طور که عموی امیرحسین مقصودلو (تتلو) می‌گوید، حال برادرزاده‌اش خوب نیست و تحمل زندان را ندارد.

photo_2025-07-21_19-41-25

محمدعلی مقصودلو، به انصاف نیوز گفت «اجرای حکم امیر صحت ندارد.‌ وکلای او نامه‌نگاری‌هایی برای عفو برادرزاده‌ام دارند و منتظر هستیم نتیجه بدهد.»

او گفت «چندبار تلفنی با امیر حرف زدم و به او گفتم صبر و سکوت کن. البته چنین چیزی برایش سخت است ولی به‌هرحال حالش خوب نیست و تحمل زندان را ندارد.»

به گفته‌ی آقای مقصودلو «برخی از شایعه‌ها در فضای مجازی باعث می‌شوند خواهر امیرحسین نگران شود و استوری‌هایی را در اینستاگرام منتشر کند اما نباید به شایعه‌ها توجه کرد.»

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج