۱۵۳۰۶۴۵
۳۰۲
۳۰۲
پ

واکنش سازمان ملل به دور جدید مذاکرات ایران

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه اعلام کرد که این سازمان از مذاکرات بین کشورهای اروپایی و ایران استقبال می‌کند و امیدوار است یا به برنامه جامع اقدام مشترک - ‌برجام - بازگشته شود و یا گفت‌وگو و همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه یابد.

ایسنا: «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه اعلام کرد که این سازمان از مذاکرات بین کشورهای اروپایی و ایران استقبال می‌کند و امیدوار است یا به برنامه جامع اقدام مشترک - ‌برجام - بازگشته شود و یا گفت‌وگو و همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه یابد.

63380354

دوجاریک در نشست خبری گفت: «ما از گفت‌وگو بین اروپایی‌ها و ایرانی‌ها استقبال می‌کنیم و امیدواریم که به برجام بازگردیم یا گفت‌وگوها از سر گرفته شود و همکاری بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه پیدا کند.»

پیش‌تر «اسماعیل بقایی»، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد که ایران و تروئیکای اروپایی (فرانسه، آلمان و بریتانیا) روز جمعه ۲۵ ژوئیه در سطح معاونان وزیر خارجه در استانبول درباره موضوع هسته‌ای ایران گفت‌وگو خواهند داشت.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج