۱۵۳۱۵۷۳
۶۸۰
۶۸۰
پ

آمار تکان‌دهنده آبفا از وضعیت سدهای تهران

یک مسئول آبفا با اشاره به خشکسالی گسترده در کشور گفت: تنها ۲۳ میلیون مترمکعب از ظرفیت ۲۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان آب دارد.

خبرگزاری صداوسیما: یک مسئول آبفا با اشاره به خشکسالی گسترده در کشور گفت: تنها ۲۳ میلیون مترمکعب از ظرفیت ۲۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان آب دارد.

5215654

سعید منصور بقایی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه ورامین، با اشاره به قرار گرفتن تهران در میان پنج استان با وضعیت قرمز آبی، نسبت به شرایط بحرانی منابع آبی هشدار داد و اظهار داشت: خشکسالی و کاهش شدید بارندگی، ذخایر آبی تهران را به پایین‌ترین سطح در سال‌های اخیر رسانده است.

وی گفت: میانگین بارش در استان به ۱۸۵ میلی‌متر رسیده و جنوب‌شرق تهران یکی از کم‌بارش‌ترین مناطق کشور است، از ظرفیت ۲۵۰ میلیون مترمکعبی مخازن آب، تنها ۲۳ میلیون مترمکعب یعنی حدود ۹ درصد باقی مانده و بیش از ۹۰ درصد این ظرفیت خالی است.

بقایی با انتقاد از مصرف بیش از حد آب توسط ۷۸ درصد مشترکان، گفت برخی خانوارها تا سه برابر الگوی مجاز مصرف دارند. او هشدار داد که در شرایط خشکسالی شدید، بسیاری از روستاها به منابع جایگزین وابسته‌اند.

رئیس آبفای جنوب‌شرق تهران از اجرای پروژه‌هایی مانند احداث چهار خط آبرسانی، ساخت مخازن ذخیره و بهره‌برداری از منابع جدید خبر داد، اما تأکید کرد که بدون اصلاح الگوی مصرف، این اقدامات کافی نیست.

وی خطاب به بانوان خانه‌دار گفت: مدیریت مصرف آب در خانه می‌تواند نقش کلیدی در عبور از بحران داشته باشد.

بقایی مشارکت عمومی را تنها راهکار پایدار دانست و خواستار صرفه‌جویی شهروندان شد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج