۱۵۳۱۷۷۳
۸۵۹
۸۵۹
پ

خبر مهم درباره جمع‌آوری اتباع در این شهر شمالی

فرمانده انتظامی شهرستان تنکابن از دستگیری ۷۵ نفر از اتباع بیگانه فاقد مجوز قانونی در آن شهرستان خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: فرمانده انتظامی شهرستان تنکابن از دستگیری ۷۵ نفر از اتباع بیگانه فاقد مجوز قانونی در آن شهرستان خبر داد.

6267634

سرهنگ بهادر دیلمی با اعلام این خبر بیان کرد: در پی کسب اخبار واصله مبنی بر حضور اتباع بیگانه غیرمجاز در سطح شهرستان، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان تنکابن، افزود: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت و انتظامی با انجام کارهای اطلاعاتی موفق شدند ۷۵ اتباع بیگانه غیرمجاز را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی آن ها را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

سرهنگ دیلمی با بیان اینکه این افراد به صورت غیرمجاز وارد شهرستان شده بودند، تصریح کرد: از همشهریان درخواست داریم از بکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز در هرگونه مشاغل بطور جد خودداری کنند که در صورت مشاهده با شخص خاطی برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج