۱۵۳۲۲۴۳
۷ نظر
۳۰۴۹
۷ نظر
۳۰۴۹
پ

در کردستان ۲ روز عزای عمومی اعلام شد

استاندار کردستان در پیامی به مناسبت درگذشت سه نفر از جهادگران حوزه محیطزیست در کردستان، دو روز عزای عمومی اعلام کرد.

خبرگزاری ایسنا: استاندار کردستان در پیامی به مناسبت درگذشت سه نفر از جهادگران حوزه محیطزیست در کردستان، دو روز عزای عمومی اعلام کرد.

63537828

 آرش زره تن لهونی، در پی درگذشت فعالان زیست محیطی «حمید مرادی، چیاکو یوسفی نژاد و خبات امینی»‌ که در جریان اطفای حریق کوه آبیدر جان خود را از دست دادند، ۲ روز عزای عمومی اعلام کرد و در پیامی این غم جانکاه را به خانواده این عزیزان و عموم مردم استان تسلیت گفت.

 در متن پیام آمده است:

با نهایت تأثر و تأسف، ضایعه تلخ و جان‌سوز درگذشت سه تن از فعالان دلسوز، فداکار و غیور محیط زیست، زنده‌یادان حمید مرادی، چیاکو یوسفی‌نژاد و خبات امینی، که در جریان عملیات اطفای حریق در ارتفاعات کوه آبیدر سنندج جان خود را ایثارگرانه فدا کردند، موجب اندوه عمیق مردم شریف کردستان و دوستداران طبیعت در سراسر کشور شد.

این عزیزان، با ایثار و فداکاری در راه صیانت از طبیعت و منابع طبیعی، نماد والای مسئولیت‌پذیری، تعهد و عشق به سرزمین بودند. نام و یادشان در تاریخ کردستان و میهن عزیزمان ایران و در دل هر انسان شریف و طبیعت‌دوستی جاودانه خواهد ماند.

به پاس این فداکاری کم‌نظیر و همدردی با خانواده‌های داغدار، مردم شریف سنندج و استان کردستان، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، ششم و هفتم مردادماه ۱۴۰۴ در سراسر استان کردستان عزای عمومی اعلام می‌شود.

از مردم شریف استان، دستگاه‌های اجرایی، نهادها و سازمان‌ها درخواست می‌شود در مراسم‌های بزرگداشت این عزیزان همکاری و همراهی لازم را داشته باشند.

از درگاه خداوند متعال برای این جانباختگان عزیز، علو درجات و رحمت واسعه، برای بازماندگان معزز، صبر و آرامش، و برای مصدومان حادثه، شفای عاجل مسئلت می‌نمایم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    روح عاشقای میهن شاد

  • 123

    شرافت را جان بخشیدند

  • جانباز هشت سال دفاع مقدس

    روحشان شاد ویادشان گرامی باد

  • محمد حسن

    شهیدان عزیز... دفاع از طبیعت و محیط زیست

  • ناشناس

    روح بزرگشان شاد

  • جواد مقدم

    سلام . این غم جانکاه را به مردم شریف کردستان عزیز و خانواده شهدا تسلیت عرض می کنیم ، خدایشان بیامرزد . جواد مقدم

  • زیبا

    روح عزیزان شاد صبر جمیل برای خانواده شان آرزومندم چه با شرف

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج