تب و تاب بازار ارز، طلا را تکان داد
با وجود ثبات قیمت طلا در بازارهای جهانی به دلیل افزایش قیمت دلار در بازار غیر رسمی ارز، بهای این فلز زرد نیز در بازار تهران روز دوشنبه - ششم مرداد - افزایشی بود.
ایرنا: با وجود ثبات قیمت طلا در بازارهای جهانی به دلیل افزایش قیمت دلار در بازار غیر رسمی ارز، بهای این فلز زرد نیز در بازار تهران روز دوشنبه - ششم مرداد - افزایشی بود.
فعالان بازار سکه و طلا امروز (دوشنبه، ۶ مردادماه) هر قطعه سکه طرح جدید (امامی) را ۷۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم (بهار آزادی) را ۷۲ میلیون تومان فروختند که نسبت به معاملات دیروز (یکشنبه، پنجم مردادماه) به ترتیب سکه طرح جدید یک میلیون و ۶۰۱ هزار و ۹۰۲ تومان و سکه طرح قدیم یک میلیون و ۹۹ هزار و ۵۲۷ تومان افزایش داشت.
امروز نیم سکه ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۲۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در بازار طلا قیمت خورد که در نیم سکه ۶۲۴ هزار و ۱۷۳ تومان، در ربع سکه ۵۰۰ هزار و ۷۲۹ تومان و در سکه گرمی ۱۴۹ هزار و ۱۶۶ تومان افزایش را ثبت کردند.
از سوی دیگر، هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت ۷ میلیون و ۱۲۱ هزار و ۸۰۰ تومان فروخته شد که در مقایسه با روز یکشنبه ۱۳۱ هزار و ۱۹۴ تومان افزایش، هر گرم طلای ۲۴ عیار نیز با افزایش ۱۷۴ هزار و ۶۶۱ تومان به ۹ میلیون و ۹۴۹ هزار تومان رسید و هر مثقال طلا نیز با افزایش ۵۶۸ هزار و ۲۷۷ تومانی، ۳۰ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان معامله شد.
همچنین در اولین روز هفته کاری بازارهای جهانی هر اونس طلا بدون تغییر نسبت به روز یکشنبه، سه هزار و ۳۳۷ دلار فروخته شد.
ارسال نظر