۱۵۳۲۶۴۶
۱۸۰۳
۱۸۰۳
پ

طرح‌های پیشنهادی مردم برای آرم جمهوری اسلامی

در تیرماه سال ۱۳۵۹ نمایشگاهی از طرح‌های پیشنهادی مردم برای آرم جمهوری اسلامی ایران (که پیش از تایید نهایی ارسال کرده بودند) در محل مجموعه میدان آزادی تشکیل شد که با استقبال هنردوستان مواجه شد.

خبرآنلاین: در تیرماه سال ۱۳۵۹ نمایشگاهی از طرح‌های پیشنهادی مردم برای آرم جمهوری اسلامی ایران (که پیش از تایید نهایی ارسال کرده بودند) در محل مجموعه میدان آزادی تشکیل شد که با استقبال هنردوستان مواجه شد.

 در نوزدهم اردیبهشت ۱۳۵۹ آرم جمهوری اسلامی توسط امام خمینی تایید شد، این آرم توسط حمید ندیمی استاد درس نظریه و روش‌های طراحی در رشته معماری دانشگاه شهید بهشتی طراحی شده است.

با این حال چند ماه بعد در تیرماه سال ۱۳۵۹ نمایشگاهی از طرح‌های پیشنهادی مردم برای آرم جمهوری اسلامی ایران (که پیش از تایید نهایی ارسال کرده بودند) در محل مجموعه میدان آزادی تشکیل شد که با استقبال هنردوستان مواجه شد. مجله زن روز به تاریخ ۴ مرداد ۱۳۵۹ تصویر شماری از این طرح‌ها را منتشر کرد که در ادامه تماشا می‌کنید:

6269383

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج