ترامپ به پوتین مهلت ۱۰ روزه داد
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در هنگام بازگشت از بریتانیا به واشینگتن گفت که اگر روسیه از امروز سهشنبه تا ۱۰ روز آینده جنگ اوکراین را متوقف نکند، با تحریمهای جدید آمریکا مواجه خواهد شد.
تابناک: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در هنگام بازگشت از بریتانیا به واشینگتن گفت که اگر روسیه از امروز سهشنبه تا ۱۰ روز آینده جنگ اوکراین را متوقف نکند، با تحریمهای جدید آمریکا مواجه خواهد شد.
ترامپ روز دوشنبه در دیدار با کییر استارمر، نخست وزیر انگلیس، گفته بود که مهلت ۵۰ روزه برای اعمال تعرفههای بسیار بالاتر بر شرکای تجاری روسیه را به ۱۰ یا ۱۲ روز کاهش خواهد داد.
او در گفتوگو با خبرنگاران حاضر در هواپیما در مسیر بازگشت به واشینگتن، همچنین گفت که نگران تأثیر احتمالی تحریمهای روسیه بر بازار نفت یا قیمتها نیست.
ترامپ تصریح کرد ایالات متحده تولید نفت داخلی را برای جبران هرگونه تأثیری افزایش خواهد داد.
رئیسجمهور ایالات متحده اظهار داشت: «نمیدانم این روی روسیه تأثیر خواهد گذاشت یا نه، زیرا واضح است که او (پوتین) میخواهد جنگ را ادامه دهد».
ارسال نظر