نوراژین  نی نی بان_استیکی بالا
۱۵۳۳۰۱۵
۱۰ نظر
۳۱۱۷۵
۱۰ نظر
۳۱۱۷۵
پ

پزشکیان: هر روز یک مصیبت جدید نازل می‌شود

پزشکیان با اشاره به مشکلات گسترده کشور، گفت: این‌طور نیست که دولت با بحران مواجه نباشد. هر روز یک مصیبت جدید نازل می‌شود و ما هم بدجور گرفتاریم. اما این بهانه‌ای نمی‌شود برای دست برداشتن از تلاش. ما تا آخر ایستاده‌ایم و کنار مردم خواهیم ماند.

خبرگزاری ایسنا: رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های مردمی، نخبگان و توانمندی‌های داخلی کشور، گفت: اگر نگاه‌مان را از بیرون برداریم و به توان داخلی تکیه کنیم، قادر خواهیم بود بر مشکلات فائق آییم و هر کاری را که لازم باشد، انجام دهیم.

Capture

مسعود پزشکیان پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴ در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی استان زنجان با بیان این‌که «برخی اقدامات انجام‌ شده در کشور در شرایط سخت، شگفت‌انگیز و بی‌نظیر است»، اظهار کرد: کارهایی که در برخی نقاط انجام شده، از جمله در خیریه مهرانه که گزارش آن ارائه شد، نمونه‌هایی هستند که شاید کمتر حکومتی قادر به انجام آن‌ها باشد. این دستاوردها نتیجه کار جمعی، مشارکت مردم و دل بریدن از امید بیرونی است.

وی با بیان تجربه دوران مدیریتش در دانشگاه علوم پزشکی، اظهار کرد: آن زمان به من می‌گفتند مدیر خوب کسی است که برود پول بگیرد و بیاورد. من هم تلاش زیادی کردم و قول ۴۰ میلیون تومان را گرفتم، اما بعد از شش ماه دوندگی، حتی آن مقدار را هم نگرفتم. همان جا به این نتیجه رسیدم که اگر تهران کمکی نکند، ما در آذربایجان باید خودمان گره از مشکلات‌مان باز کنیم.

وی ادامه داد: از آن زمان تصمیم گرفتم نگاهم را از مرکز بگیرم و به نیروهای انسانی، خلاقان، پزشکان، روحانیت و تولیدکنندگان استان تکیه کنم. همین نگاه باعث شد هر کاری که در استان لازم بود، بدون وابستگی انجام شود.

رئیس‌ جمهور با تأکید بر این‌که «عضویت در حزب و جناح خاصی دلیل رشد او در مسئولیت‌ها نبوده است»، افزود: البته این به معنای نفی حزب نیست. اما من به خاطر کارهایی که انجام دادم و با مردم بودم، به‌تدریج به عنوان معاون وزیر و بعد وزیر انتخاب شدم. در همان زمان هم هر کاری توانستم برای مردم انجام دادم و باور دارم این مسیر همچنان امکان‌پذیر است.

وی تصریح کرد: امروز هم اگر استان‌ها، شهرستان‌ها و روستاها به ظرفیت‌های خود نگاه کنند، به جای چشم‌انتظاری از دیگران، می‌توانند مسیر توسعه را پیش ببرند. خیریه مهرانه نمونه‌ای بارز از این نگاه درون‌زا است؛ نهادی که با همت مردم ساخته شده و حالا دیگر استان‌ها باید بیایند و از آن الگو بگیرند.

وی با تأکید بر لزوم آزادسازی ظرفیت‌های مردمی، گفت: شما نخبگان، روحانیون، سیاستمداران، خلاقان و انسان‌های روشنی دارید که سرمایه‌های بزرگی هستند. فقط کافی است به آن‌ها میدان داده شود. آن شور حسینی که در مردم هست، سرمایه‌ای بی‌نظیر است. اگر این ظرفیت‌ها فعال شوند، می‌توان از دل هر مشکلی عبور کرد.

پزشکیان با اشاره به مشکلات گسترده کشور، گفت: این‌طور نیست که دولت با بحران مواجه نباشد. هر روز یک مصیبت جدید نازل می‌شود و ما هم بدجور گرفتاریم. اما این بهانه‌ای نمی‌شود برای دست برداشتن از تلاش. ما تا آخر ایستاده‌ایم و کنار مردم خواهیم ماند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اشعار عرفانی و مضامین دینی، عنوان کرد: نباید فقط شنیدن را یاد بگیریم، باید دیدن را هم از نو بیاموزیم. ما چشم عقاب نداریم چون خود را در چهاردیواری خانه حبس کرده‌ایم. اگر می‌خواهیم پرواز کنیم، باید چشم‌اندازمان را وسیع کنیم و از تنگ‌نظری بیرون بیاییم.

وی با اشاره به آیات قرآن و نهج‌البلاغه، افزود: حضرت علی (ع) در وصایای خود پنج سفارش می‌کند که برای رسیدن به آن‌ها باید شبانه‌روز تلاش کرد. نخستین آن‌ها این است که هیچ‌کس جز خدا را تکیه‌گاه نگیریم و از هیچ‌کس جز او نترسیم. اگر این نگاه در ما نهادینه شود، خداوند درهای بسته را برای ما باز خواهد کرد.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: هرکس در استان، شهرستان و روستای خودش اگر به درون نگاه کند و از مقایسه با دیگران دست بکشد، می‌تواند مسیر جدیدی بسازد. ما هم در دولت، با همه تنگناها، هر کاری از دست‌مان برآید، برای حل مشکلات مردم انجام خواهیم داد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    به خدا تو آیه یأسی.

    پاسخ ها

    • ناشناس

      خیلی بی انصاف هستین

  • ناشناس

    مصیبت خود شما هستید که با سو مدیریت نازل شدید به این مملکت.

  • ناشناس

    اینترنت اینترنت اینترنت اینترنت اینترنت
    برق برق برق برق برق برق
    آب آب آب آب آب آب آب

  • کاوه زمانه

    این نابغه کشور به این پهناوری را با دانشکده پزشکی یک استان مقایسه می کند جالب است.

  • ناشناس

    اصلا بودن يا نبودن دولت در زندگی ما چه تاثیری داره تورم و گرانی بی برقی و بی‌آبی و هزار مشکل دیگه که اصلا برای اونا اهمیت نداره بدبخت مردم که رو اینا حساب میکنن

  • ناشناس

    چون خودت بزرگترین مصیبت هستی تو رو خدا برو به همان کار طبابت برس

  • رضا

    باکمال احترام میتونم بگم من بیست ساله ازاین حرفهامیشنوم، واخرش هیچ خروجی نداره، مشتی اینهمه فرصت داشتیدچراهمه چیزرابه اینده موکول میکنیدچرااین اینده، وزمانی که شماازش حرف میزنیدنمیرسه

  • Ata

    جمعیت را کم کنید و افاغنه را اخراج کنید تا گرفتارهایتان کمت شود

  • محمد

    من پیشنهاد می کنم برگرد به همان مسئولیت قبلی .شاید آنجا مثمر ثمر باشی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج