۱۵۳۴۱۷۹
۸۱
۸۱
پ

آنچیلادای رژیمی؛ غذای محبوب مکزیکی

آنچیلادا رژیمی نسخه ای از غذای سنتی مکزیکی، آنچیلادا است که برای سلامتی بیشتر و مناسب برای افرادی که رژیم دارند، اصلاح شده است. آنچیلاداها معمولاً تورتیلاهای ذرت هستند که دور موادی پیچیده می‌شوند، که می‌تواند شامل مواد مختلفی مانند گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات باشد و سپس با سس آنچیلادا پوشانده شود.

همشهری آنلاین: آنچیلادا رژیمی نسخه ای از غذای سنتی مکزیکی، آنچیلادا است که برای سلامتی بیشتر و مناسب برای افرادی که رژیم دارند، اصلاح شده است. آنچیلاداها معمولاً تورتیلاهای ذرت هستند که دور موادی پیچیده می‌شوند، که می‌تواند شامل مواد مختلفی مانند گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات باشد و سپس با سس آنچیلادا پوشانده شود.

5225280

آنچیلادا یکی از غذاهای محبوب مکزیکی است که با تغییرات کوچک، به یک غذای سالم و رژیمی تبدیل شده است. آنچیلادای رژیمی یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسانی است که در تلاش برای رعایت یک رژیم غذایی سالم و پر مغذی هستند.

برای تهیه آنچیلادای رژیمی، ابتدا باید مرغ را پخته و خرد کنید. سپس سایر مواد را آماده کرده و با هم مخلوط کنید. در نهایت، مواد را داخل نان تورتیا بپیچید و در فر بپزید. در ادامه شما را با دستور تهیه آنچیلادای رژیمی خوشمزه و سس مخصوص آن آشنا می‌کنیم.

مواد تشکیل دهنده آنچیلادای رژیمی

گوشت مرغ پخته و خرد شده ۲ پیمانه

سس آنچیلادا ۱.۵ پیمانه

پنیر پیتزا ۱ پیمانه

نان تورتیا کم گلوتن ۸ عدد

پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط

فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد

گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد

دستور تهیه آنچیلادای رژیمی

۱. ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲. نان تورتیاها را بگیرید و روی هر کدام حدود چهار قاشق گوشت مرغ پخته و خرد شده بریزید.

۳. سپس بر روی گوشت مرغ، کمی سس آنچیلادا، پیاز خرد شده، فلفل دلمه و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر بریزید.

۴. نان تورتیا را بپیچید و در یک ظرف قرار دهید. تکرار کنید تا تمام نان تورتیاها پر شوند.

۵. در نهایت، بر روی نان تورتیاهای پیچیده شده، سس آنچیلادا و پنیر بریزید.

۶. آنچیلاداها را در فر بگذارید تا پنیر کاملاً آب شود و طلایی بشود.

آنچیلادا ها را داغ سرو کنید. شما می‌توانید با سالاد سبز یا پنیر خرد شده سرو کنید.

مواد لازم برای سس آنچیلادا

فلفل چیلی خشک ۵ عدد

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد متوسط

سیر ۲ حبه

رب گوجه ۱ قوطی کوچک

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سس آنچیلادا

ابتدا فلفل‌های چیلی خشک را در آب گرم برای حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید. در حالیکه فلفل‌ها نرم می‌شوند، پیاز و سیر را خرد کنید و سپس آن‌ها را در روغن زیتون تفت دهید. پس از آنکه فلفل‌ها نرم شدند، آن‌ها را به همراه پیاز و سیر در میکسر بریزید و به خوبی میکس کنید تا یک مایع یکدست شود.

مایع حاصل را در یک تابه بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در حرارت متوسط بجوشانید. سپس رب گوجه را اضافه کنید و با نمک و فلفل طعم دهید. سس را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. زمان کل آماده‌سازی این سس حدود ۱ ساعت است.

فوت و فن تهیه آنچیلادای رژیمی

می‌توانید به جای گوشت مرغ از گوشت گاو یا حتی گوشت بوقلمون استفاده کنید.

می‌توانید آنچیلادا ها را در یخچال نگهداری کنید و قبل از مصرف، دوباره گرم کنید.

می‌توانید به جای نان تورتیا، نان پیتا استفاده کرد اما باید توجه داشته باشید که نتیجه نهایی ممکن است متفاوت باشد.

میزان پنیر بستگی به سلیقه شما دارد، اما بهتر است میزان مصرف پنیر را کمتر از دو پیمانه مصرف کنید تا غذای شما همچنان رژیمی بماند.

آنچیلادای رژیمی یک غذای سالم و مغذی است که می‌تواند به سادگی در منزل تهیه شود. با توجه به مواد تشکیل دهنده سالم و طعم لذیذ آن، این غذا یک گزینه عالی برای رژیم غذایی است. همچنین با توجه به انعطاف پذیری در استفاده از مواد مختلف، می‌توانید بر اساس سلیقه خود و نیازهای رژیمی خود تغییراتی در آن ایجاد کنید.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج