۱۵۳۴۹۴۲
۷۸
۷۸
پ

پوتین، دیدار احتمالی با زلنسکی را رد کرد

رئیس‌جمهور روسیه گفت مخالفتی با برگزاری نشست سه‌جانبه با سران آمریکا و اوکراین را ندارد اما پیش از آن باید شرایط لازم برای گفت‌وگو فراهم شود.

ایسنا: «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز پنج‌شنبه و تنها ساعاتی پس از ابزار تمایل «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین بزای مذاکره مستقیم با او اعلام کرد که «شرایط لازم» برای دیدار احتمالی با زلنسکی فراهم نشده است.

پوتین در سخنانی گفت که امارات متحده عربی را یکی از گزینه‌های «مناسب» برای برگزاری نشست آتی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا می‌داند.

0

وی در کنفرانسی خبری در کرملین عنوان کرد: «ما دوستان زیادی داریم که برای میزبانی چنین رویدادهایی آمادگی دارند. یکی از این دوستان، رئیس امارات متحده عربی است. فکر می‌کنم (در این رابطه) تصمیم خواهیم گرفت اما این یکی از مکان‌های مناسب است.»

پوتین تاکید کرد که هر دو طرف – واشنگتن و مسکو – تمایل به چنین دیداری را ابراز کرده‌اند و اینکه چه کسی آغازگر آن بوده، دیگر اهمیتی ندارد.

رئیس‌جمهور روسیه در مورد احتمال برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی گفت که مخالفتی با آن ندارد اما پیش از آن باید شرایط لازم برای گفت‌وگو فراهم شود.

پیش‌تر «یوری اوشاکوف» دستیار پوتین اعلام کرده بود که مسکو و واشنگتن در اصل بر سر برگزاری دیدار پوتین و ترامپ در روزهای آینده توافق کرده‌اند.

مقام‌های آمریکایی تاکنون واکنشی به این اظهارات نشان نداده‌اند.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج