۱۵۳۵۲۵۲
۴۸۰
۴۸۰
پ

جزئیات مهم از طرح ترافیک جدید تهران

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ورود روزانه حدود ۱۲۰ هزار خودرو به محدوده طرح‌های ترافیکی پایتخت، تاکید کرد: روزانه بین ۱۰ تا ۲۰ درصد ورود غیرمجاز وسایل نقلیه به این محدوده توسط دوربین‌ها ثبت می‌شود.

خبرگزاری ایرنا: مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ورود روزانه حدود ۱۲۰ هزار خودرو به محدوده طرح‌های ترافیکی پایتخت، تاکید کرد: روزانه بین ۱۰ تا ۲۰ درصد ورود غیرمجاز وسایل نقلیه به این محدوده توسط دوربین‌ها ثبت می‌شود.

6274412

پوریا علیمردانی روز شنبه در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان ثبت ورودهای غیرمجاز به محدوده طرح‌های ترافیکی گفت: در حال حاضر بطور میانگین روزانه حدود ۱۲۰ هزار خودرو وارد محدوده طرح ترافیک تهران می‌شوند که برخی از آنها ممکن است از مرزهای مختلف به دفعات در طول روز تردد داشته باشند.

وی افزود: از این تعداد، حدود ۶۰ هزار خودرو شامل تاکسی‌ها و خودروهای عمومی مجاز هستند و بین ۲۰ تا ۳۰ هزار خودرو از طریق رزرو مجوز، مجاز به ورود شده‌ باشند بنابراین مابقی خودروها، شامل موارد ورود غیرمجاز هستند که ورود آنها بدون رزرو ثبت شده و عوارض آنها نیز بطور خودکار بر روی پلاک خودرو ثبت می‌شود.

علیمردانی ادامه داد: این عوارض هنگام نقل و انتقال خودرو، در بهترین حالت باید تسویه شود و اگر عوارض ثبت شود، دیگر جریمه‌ای بابت همان ورود محاسبه نخواهد شد اما در مواردی که رزرو در سامانه شهرزاد انجام نشده و یا ثبت عوارض صورت نگیرد، جریمه‌ها از سوی پلیس راهور با دریافت اطلاعات پلاک، اعمال خواهد شد.

پایان فرار از پرداخت عوارض با اجرای سامانه سمیع

وی در پاسخ به این سوال که خودروهای پلاک شهرستان عوارض را به شهرداری محل سکونتشان می‌دهند اما در تهران تردد دارند، راهکار برای حل این چالش چیست، گفت: برای حل این مشکل، شهرداری تهران با همکاری پلیس راهور، وزارت کشور و مجموعه راه، وارد مذاکراتی در چارچوب سامانه جامع به‌نام «سمیع» شده و در حال حاضر این هماهنگی‌ها در استان‌های تهران و البرز انجام شده اما برای سایر پلاک‌های شهرستان نیز در حال پیگیری است.

علیمردانی با اشاره به برنامه پیش‌رو عنوان کرد: به‌زودی با اجرای کامل این طرح، در زمان هرگونه نقل و انتقال پلاک خودرو، تمام عوارض مرتبط با شهرهای مختلف، از جمله عوارض مربوط به طرح ترافیک تهران، به‌صورت سراسری و یکپارچه محاسبه و تسویه خواهد شد و امکان فرار از پرداخت این عوارض برای خودروهای پلاک شهرستان نیز از بین می‌رود.

بطور معمول ۲ طرح «ترافیک» و «کنترل آلودگی هوا» یعنی زوج و فرد سابق و حلقه دوم طرح ترافیک در محدوده مرکزی شهر تهران اجرا می‌شود و شرط ورود به این محدوده‌ها و جلوگیری از جریمه مالکان خودروها، ثبت‌نام مالک و مشخصات خودرو در سامانه «شهرزاد» و شارژ حساب شهروندی است.

محدوده طرح ترافیک از شمال به خیابان مطهری، از جنوب به خیابان شوش، از غرب به خیابان کارگر و از سمت شرق به خیابان‌های شریعتی و ۱۷ شهریور است و از سوی دیگر طرح کنترل آلودگی هوا نیز از شمال به بزرگراه همت، از شرق به بزرگراه امام علی(ع)، از جنوب به بزرگراه بعثت و از غرب به بزرگراه نواب و چمران محدود می‌شود.

ساعات اجرای طرح ترافیک در تهران از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶:۳۰ صبح تا ۱۸ عصر است.

در روزهای پنجشنبه، طرح ترافیک اجرا نمی‌شود و تنها طرح کنترل آلودگی هوا از ساعت ۶:۳۰ صبح تا ۱۳ ظهر اجرا می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج