۱۵۳۵۶۱۰
۲ نظر
۱۵۵۷
۲ نظر
۱۵۵۷
پ

جنجال کشف یک مزرعه بیت‌کوین در استادیوم اهواز

اداره کل ورزش و جوانان خوزستان از کشف و توقف فعالیت غیرقانونی دستگاه‌های استخراج رمز ارز در مجموعه ورزشی شهید قربانی اهواز خبر داد.

خبرگزاری مهر: اداره کل ورزش و جوانان خوزستان از کشف و توقف فعالیت غیرقانونی دستگاه‌های استخراج رمز ارز در مجموعه ورزشی شهید قربانی اهواز خبر داد.

212130

در پی انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر فعالیت غیرقانونی دستگاه‌های استخراج رمز ارز (ماینر) در مجموعه ورزشی شهید قربانی اهواز (۱۶ هکتاری)، اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انجام بررسی‌های دقیق و همکاری رئیس هیئت دوچرخه‌سواری استان، این فعالیت غیرقانونی شناسایی شده است.

بر اساس این بیانیه، دستگاه‌های استخراج رمز ارز دیجیتال توسط حراست اداره کل کشف و ضبط شده و گزارش آن به مراجع ذی‌صلاح ارائه گردیده است. محل تخلف نیز برای انجام اقدامات قانونی پلمب شده، اما فعالیت مجموعه ورزشی شهید قربانی به‌صورت عادی برای خدمت‌رسانی به شهروندان ادامه دارد.

اداره کل ورزش و جوانان خوزستان از تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی، هیئت‌های ورزشی و جامعه ورزش استان درخواست کرد تا ضمن نظارت دقیق بر مجموعه‌های تحت قرارداد خود، هرگونه تخلف مشابه را در اسرع وقت به حراست این اداره با شماره تماس ۰۶۱۳۳۳۳۰۷۲۲ گزارش دهند تا اقدامات قانونی لازم انجام شود.

این اداره تأکید کرد که با هرگونه فعالیت غیرقانونی در مجموعه‌های ورزشی تحت نظارت خود قاطعانه برخورد خواهد کرد تا از حقوق جامعه ورزش و شهروندان حفاظت شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    بعد میگن برق بقیه جاها رو بیشتر قطع کنید برق خوزستان نره خب جلوی مزارع بیت کوین و بگیرید ، افغانها رو که میلیونی دارن برق مصرف میکنن اخراج کنید

  • ناشناس

    میگم این کار کی بیده، معلوم نبیده؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج