۱۵۳۶۶۴۷
۵۴۳۴
۵۴۳۴
پ

اقدام عمدی در صداوسیما که حسابی به چشم آمد

شبکه خبر صداوسیما اخیراً میزگردی با موضوع بررسی نرخ تورم برگزار کرد که ترکیب مهمانان آن واکنش‌هایی را برانگیخته است.

برترین‌ها: شبکه خبر صداوسیما اخیراً میزگردی با موضوع بررسی نرخ تورم برگزار کرد که ترکیب مهمانان آن واکنش‌هایی را برانگیخته است.

در این برنامه، مجری و دو کارشناس حاضر، همگی از مقامات دولت سیزدهم بودند. مجری برنامه امید قالیباف، سخنگوی پیشین وزارت صنعت، معدن و تجارت بود و کارشناسان موسی شهبازی، دبیر پیشین کمیسیون اقتصادی  و داود منظور  رئیس پیشین سازمان برنامه و بودجه، در برنامه حضور داشتند.

این انتخاب مهمانان باعث شده برخی ناظران، آن را نمونه‌ای از تداوم حضور و نقش‌آفرینی مقامات پیشین در برنامه‌های تحلیلی صداوسیما بدانند.

photo_2025-08-13_11-44-28

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج