۱۵۳۷۱۸۵
۱ نظر
۲۹۰
۱ نظر
۲۹۰
پ

دلیل پرواز قیمت مرغ از زبان آقای وزیر

در حالی که قیمت مرغ به کیلویی ۱۲۰ هزار تومان رسیده وزیر جهاد کشاورزی علت آن را گرمای شدید، قطعی برق و عرضه زودهنگام مرغ‌ها پیش از رسیدن به وزن استاندارد عنوان می‌کند.

خبرگزاری فارس: در حالی که قیمت مرغ به کیلویی ۱۲۰ هزار تومان رسیده وزیر جهاد کشاورزی علت آن را گرمای شدید، قطعی برق و عرضه زودهنگام مرغ‌ها پیش از رسیدن به وزن استاندارد عنوان می‌کند.

7c01fdec-6b4b-44a6-9e3d-5e4e396ab842

قیمت مرغ در بازار طی روزهای اخیر با جهشی چشمگیر به کیلویی ۱۲۰ هزار تومان 15 هزار تو مان بالاتر از نرخ مصوب رسیده است؛ این افزایش قیمت در شرایطی رخ داده که مصرف‌کنندگان نگران رشد دوباره هزینه‌های معیشتی هستند.

وزیر جهاد کشاورزی درباره دلایل این وضعیت توضیح داد: «گرمای شدید هوا و قطعی‌های مکرر برق موجب شده مرغداران نتوانند شرایط مناسب برای پرورش طیور فراهم کنند و ناچار به عرضه مرغ‌ها قبل از وزن‌گیری کامل باشند.»

به گفته او، همین وزن پایین مرغ‌های عرضه‌شده و بالا رفتن هزینه‌های تولید باعث افزایش قیمت تمام‌شده در بازار شده است.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین تأکید کرد با خنک‌تر شدن هوا و کاهش محدودیت‌های ناشی از قطعی برق، وضعیت تولید بهبود خواهد یافت و مرغداران در فصل‌های بعدی بخشی از این خسارت‌ها را جبران می‌کنند.

در شرایط فعلی، کارشناسان توصیه می‌کنند با نظارت دقیق‌تر بر روند عرضه و حمایت از مرغداران در برابر فشار هزینه‌ها، می‌توان از نوسان‌های شدید قیمتی جلوگیری کرد؛ مسأله‌ای که برای آرامش بازار و سفره خانوارها اهمیت ویژه دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • خدا

    تا شما مسئولین را داریم غمی نداریم !!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج