۱۵۳۷۲۳۳
۸۵۲
۸۵۲
پ

هوای تهران از این تاریخ گرم‌تر می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به تداوم بارش‌ها در مناطق شمالی کشور، همچنین ارتفاعات سمنان و خراسان شمالی، از گرم‌تر شدن هوا از اواسط هفته جاری در سراسر کشور خبر داد.

خبرگزاری ایرنا: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به تداوم بارش‌ها در مناطق شمالی کشور، همچنین ارتفاعات سمنان و خراسان شمالی، از گرم‌تر شدن هوا از اواسط هفته جاری در سراسر کشور خبر داد.

171889312

صادق ضیائیان روز ‌شنبه افزود: امروز شاهد بارندگی در سه استان شمالی کشور، همچنین ارتفاعات استان سمنان خواهیم بود و احتمال بارش در خراسان شمالی نیز وجود دارد.

وی بیان‌داشت: این بارش‌ها فردا (یکشنبه) به صورت خفیف‌تر در بخش‌هایی از سواحل خزر ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی خاطرنشان‌کرد: از روز دوشنبه به بعد اغلب مناطق کشور بدون بارش خواهد بود و به‌ویژه از سه‌شنبه افزایش شاهد افزایش دمای هوا خواهیم بود که تا اوایل هفته بعد ادامه خواهد داشت.

وی ادامه‌داد: در روزهای آینده شاهد پدیده وزش باد شدید و گرد و خاک در زابل خواهیم بود.

ضیائیان با بیان اینکه بارش‌های جنوب کشور تا حدودی کم شده است، اظهار داشت: کماکان در ساعات بعد ازظهر در ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان احتمال رگبار باران وجود خواهد داشت.

وی با اشاره به کاهش دمای هوا در پایتخت به ۳۵ درجه طی روز گذشته (جمعه)، گفت: حداکثر دمای هوا در تهران طی دو روز آینده به ۳۶ درجه خواهد رسید، اما از روز سه شنبه به بعد تا پایان هفته دما به ۳۹ تا ۴۰ درجه افزایش خواهد یافت، ضمن اینکه شاهد بارش نخواهیم بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج