فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۳۷۷۱۶
۴ نظر
۱۵۰۵
۴ نظر
۱۵۰۵
پ

گاف بزرگ آقای مهندس در یک همایش سوژه شد!

اظهارات عجیب و غریب درباره تاریخچه آمفی تئاتر مارکوس مارسلوس و ربط آن به چغازنبیل (نخستین اثر باستانی ثبت شده ایران) در یک همایش معماری با واکنش کاربران فضای مجازی مواجه شده است.

برترین‌ها: اظهارات عجیب درباره تاریخچه آمفی تئاتر مارکوس مارسلوس و ربط آن به چغازنبیل (نخستین اثر باستانی ثبت شده ایران) در یک همایش معماری با واکنش کاربران فضای مجازی مواجه شده است.

آقای مهندس! احسان ملکی در این نشست ادعا کرده تئاتر مارکوس مارسلوس روم هفتصد سال پیش از چغازنبیل ساخته شده، پس ما عددی نیستیم!

کاربران در پاسخ نوشتند: این اظهارات کذب است و ساخت چغازنبیل به ۳۲۰۰ سال قبل بازمی‌گردد، در حالی که آمفی تئاتر مارسلوس ۱۳ سال قبل از میلاد مسیح ساخته شده است.

پخش-نشدن-ویدئو

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علیرضا

    میخواسته بگه حال رو دریابید گذشته ها گذشته ولی خیلی بد گفته

  • ناشناس

    کمی مطالعه بدنیست آقای مهندس شهر سوخته چی؟!!

  • ناشناس

    باسوادی بیداد میکنه لامصب!!

  • ناشناس

    عاقبت کارشناسان و پزشکان سهمیه ای همین می شه دیگه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج