فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۳۸۴۸۰
۳۴۹
۳۴۹
پ

خورشت سبز تابیران؛ غذای فراموش شده گیلان

خورشت سبز تابیران یک خورشت قدیمی و خوشمزه از شرق گیلان است. این غذای اصیل گیلانی در سه رنگ سبز، زرد، و سرخ تهیه می‌شود و هر کدام طعم و روش خاص خودشان را دارند. تابیران سبز به دلیل ترکیب سبزی‌های محلی مثل چوچاق، خالواش و نعنا طعم بی‌نظیری دارد.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: خورشت سبز تابیران یک خورشت قدیمی و خوشمزه از شرق گیلان است. این غذای اصیل گیلانی در سه رنگ سبز، زرد، و سرخ تهیه می‌شود و هر کدام طعم و روش خاص خودشان را دارند. تابیران سبز به دلیل ترکیب سبزی‌های محلی مثل چوچاق، خالواش و نعنا طعم بی‌نظیری دارد.

5232235

سبزی‌های تابیران شامل گشنیز، جعفری، چوچاق، خالواش، و نعنا به همراه سیر چرخ شده و سرخ‌شده است که، به این خورشت عطر و طعم خاصی می‌بخشند. استفاده از بادمجان، گوجه فرنگی و آب نارنج نیز این خورشت را به یک غذای ترش‌مزه‌ متفاوت تبدیل می‌کند. ما در این مقاله سبزه تابیران را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد اولیه

مرغ ۴ تکه

سبزی تابیران گشنیز (۱۵۰ گرم)، جعفری (۱۵۰ گرم)، چوچاق (۱۰۰ گرم)، نعنا (۵۰ گرم)، خالواش (۵۰ گرم)

سیر ۶ حبه

بادمجان ۴ عدد

گوجه فرنگی ۴ عدد

آب نارنج یا آبغوره نصف استکان

فلفل سیاه به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا مرغ را با ادویه هایی مانند نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ماساژ دهید و اجازه دهید ۲ ساعت در یخچال استراحت کند تا ادویه خوب به خورد مرغ برود.

در این فاصله پوست بادمجان ها را بگیرید و برای اینکه تلخی آن گرفته شود کمی به آن نمک بزنید و نیم ساعت اجازه دهید تا آب تلخ بادمجان خارج شود سپس بادمجان را بشویید و خشک و سرخ کنید. در این حالت روغن کمتری هم برای سرخ شدن مصرف می کنند.

مرغ ها را در گمج سرخ کنید و کمی به آن نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید.

در فاصله ای که مرغ را سرخ می کنید، سبزی ها را پاک کنید و بشویید و اجازه دهید آب سبزی کامل برود. سیرها را نیز پوست بکنید و همراه با سبزی ها چرخ کنید. سبزی ها باید له شود. سبزی های له شده را تفت دهید و حسابی سرخ کنید و به مرغ سرخ شده اضافه کنید و با مرغ ها نیز تفت دهید. به گمج آب اضافه کنید و اجازه دهید یک ساعت با حرارت ملایم روی گاز بماند. تست نمک بگیرید.

بعد از نیم ساعت بادمجان ها را سرخ کنید. بعد از بادمجان ها، گوجه ها را نیز در همان تابه سرخ کنید.

یک ربع آخر پخت خورشت، به آن آب نارنج اضافه کنید. ۵ دقیقه آخر بادمجان ها و گوجه ها را کنار خورشت بچینید که طعم خورشت را به خود بگیرد. خورشت سبزه تابیران آماده است. نوش جان.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج