۱۵۳۹۲۵۵
۴۲۳
۴۲۳
پ

ریزش ساختمان در حال ساخت در لویزان حادثه آفرید

رییس سازمان اورژانس استان تهران از ریزش یک ساختمان در لویزان و مصدومیت ۳ نفر خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: رییس سازمان اورژانس استان تهران از ریزش یک ساختمان در لویزان و مصدومیت ۳ نفر خبر داد.

63563383

محمداسماعیل توکلی گفت: ساعت ۱۰:۲۱ دقیقه صبح امروز، یک حادثه ریزش آوار در یک ساختمان نیمه‌کاره در محدوده لویزان به مرکز ارتباطات اورژانس استان تهران گزارش شد.

وی افزود: بلافاصله سه دستگاه آمبولانس به همراه یک دستگاه خودروی فرماندهی عملیات به محل اعزام شدند.

رییس سازمان اورژانس استان تهران ادامه داد: در این حادثه سه نفر دچار مصدومیت شدند که پس از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط کارشناسان اورژانس، همگی برای ادامه درمان به بیمارستان تجریش منتقل شدند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج