۱۵۳۹۶۸۲
۳۸۴
۳۸۴
پ

فردی که اولین بار از بستن تنگه هرمز سخن گفت، توبیخ شد!

سید حمزه صفوی، استاد مطالعات منطقه‌ای دانشگاه تهران فاش کرد: «فردی که اولین بار از بستن تنگه هرمز سخن گفت، توبیخ شد. این مسئول غیردولتی مربوط به بخش‌های نظامی یک چنین چیزی را به زبان آورد که مسئله شد.

تابناک: سید حمزه صفوی، استاد مطالعات منطقه‌ای دانشگاه تهران فاش کرد: «فردی که اولین بار از بستن تنگه هرمز سخن گفت، توبیخ شد. این مسئول غیردولتی مربوط به بخش‌های نظامی یک چنین چیزی را به زبان آورد که مسئله شد. ستادکل نیروهای مسلح با آن فرد برخورد کرد. آن فرد گفت من که مواضع نظام را نگفتم، من برای خودم یک چیزی گفتم. از ابتدا، حتی به زبان آوردن این حرف، کار جاهلانه‌ای بود. مهمترین کشورهایی که دارند از تنگه هرمز تامین انرژی می‌کنند چین، هند و ژاپن هستند که از نزدیکان ما هستند.» جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج