۱۵۳۹۸۳۹
۳ نظر
۷۹۸
۳ نظر
۷۹۸
پ

حقوق کارمندان را بدهیم؛ سر کار نیایند، سازمان‌ها را هم منحل کنیم!

آقای رئیس جمهور در یکی از اظهارات اخیر خود از بودجه هایی گلایه کرده که به نهادها و موسسات فرهنگی مذهبی اختصاص می یابد و به زعم او چون بهره کافی از آنها مشاهده نمی شود این مبالغ باید صرف معیشت مردم شود.

محمد مهاجری (فعال اصولگرا) در خبرآنلاین نوشت: آقای رئیس جمهور در یکی از اظهارات اخیر خود از بودجه هایی گلایه کرده که به نهادها و موسسات فرهنگی مذهبی اختصاص می یابد و به زعم او چون بهره کافی از آنها مشاهده نمی شود این مبالغ باید صرف معیشت مردم شود.

6010850

1- سخن رئیس جمهور کاملا صحیح است اما این تنها بودجه نهادهای خارج از دولت نیست که باید حذف یا هدفمند شود . در درون دولت نیز می‌توان با حذف یا ادغام برخی وزارتخانه ها در بودجه صرفه جویی کرد.

به عنوان مثال اگر معاونتهای فرهنگی و هنری و حتی سینمایی وزارت ارشاد که از جنس همدیگرند در هم ادغام شوند، به چابکی این وزارتخانه کمک خواهد کرد. بعلاوه با انحلال وزارت میراث فرهنگی و ادغام وظایف آن در وزارت ارشاد ، می توان کلی صرفه جویی بودجه ای کرد. بعلاوه موضوع ورزش را می‌توان در قالب یک مجموعه بسیار کوچک به دفتر رئیس جمهور سپرد ( و اکثر وظایف آن را به بخش خصوصی واگذار کرد) و بخش "جوان" وزارت ورزش و جوانان را به وزارت رفاه محول کرد. بعلاوه وزارتخانه های نفت و نیرو را به وزارت انرژی تبدیل کرد.حتی با تغییراتی در قانون اساسی ادغام وزارتخانه های کشور و اطلاعات نیز میسر است. همچنین وزارتخانه های آموزش و پرورش و آموزش عالی نیز می توانند یکی شوند. معاونتهایی مثل زنان وخانواده نیز بدلیل بی اهمیتی اش قابل حذف هستند. معاونت حقوقی را نیز می توان به دادگستری احاله کرد. موارد دیگری هم قطعا یافت می شود.

2. برخی سازمانها نظیر سازمان تبلیغات، شورای هماهنگی تبلیغات، ستاد امر به معروف و نهی از منکر،که بعضا تشکیلات عریض و طویلی دارند اگر در یکدیگر ادغام و کوچک سازی شوند حتما کارآمدی بیشتری خواهند داشت و دغدغه بودجه ای رئیس جمهور نیز رفع خواهد شد.

3. هرچند بودجه چنین دستگاههایی مهم است اما دیوانسالاریهای گسترده،تضاد یا تداخل مسئولیتها و از آن بدتر تبدیل برخی دستگاهها به حیاط خلوت گروههای سیاسی و ارتزاق آنها از بودجه و قدرت این دستگاهها پرزیان است. 

4.  یکی از مدیران وقت سازمان برنامه و بودجه در اوایل دهه 70 می گفت بر اساس محاسباتی که کرده ایم اگر برخی سازمانها تعطیل و همه کارمندان شان بدون حضور در محل کار حقوق شان را دریافت کنند، برای دولت مقرون به صرفه تر است و ضمنا هیچ وقفه و مشکلی هم ایجاد نمی شود. ممکن است فرمول دهه70 همین امروز هم جواب بدهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    برین گمشین

  • عباس

    آموزش و پرورش نیرو کم دارد. آن ها بدهید به آموزش و پرورش.

  • .................................

    اینجوری چه پیشرفتی کند مملکت خخخخخخ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج