۱۵۴۰۲۹۰
۳ نظر
۲۱۹۲
۳ نظر
۲۱۹۲
پ

عرضه این مدل نان در تهران ممنوع می‌شود!

"در حال حاضر در برخی نانوایی‌ها سطح این استان، به دلیل اضافه کردن دانه‌های افزودنی همچون خشخاش، کنجد، سیاه دانه یا انواع سبزیجات خشک، نان به اجبار با قیمت بالاتر به مشتری عرضه می‌شود، این موضوع اقدامی است که علاوه بر تحمیل هزینه به سبد خانوارها، سلامت مردم را نیز به خطر می‌اندازد."

ایرنا:  مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با تاکید بر صیانت از حقوق شهروندی و سلامت عمومی جامعه گفت: پیگیری ممنوعیت عرضه نان خشخاشی در نانوایی‌های این استان دستور کار قرار دارد تا مردم مجبور به خرید نان ناسالم نشوند.

عبدالرضا چراغعلی  اظهار کرد: در حال حاضر در برخی نانوایی‌ها سطح این استان، به دلیل اضافه کردن دانه‌های افزودنی همچون خشخاش، کنجد، سیاه دانه یا انواع سبزیجات خشک، نان به اجبار با قیمت بالاتر به مشتری عرضه می‌شود، این موضوع اقدامی است که علاوه بر تحمیل هزینه به سبد خانوارها، سلامت مردم را نیز به خطر می‌اندازد.

وی تاکید کرد: نانوایان تهران نباید با بکارگیری برخی عادات رایج غلط، مردم را همواره مجبور به خرید نان با دانه‌های افزودنی‌ کنند زیرا این مساله هزینه‌های سبد خانوار در پایتخت را افزایش می‌دهد، همچنین طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی ایران، کیفیت اغلب افزودنی‌هایی مانند سیاه‌ دانه، خشخاش و کنجد در اغلب نانوایی‌ها نامطلوب، فاسد و در عمل بدون خاصیت است.

ارسال ۵۰۳ اخطاریه به نانوایی‌های متخلف

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران افزود: طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۵۰۳ اخطاریه به نانوایی‌های متخلف در راستای استفاده از افزودنی‌های فاسد خشخاش، کنجد و سیاه دانه در استان تهران داده شده و از ۲۴۵ مورد از افزودنی نانوایی‌های تهران نیز نمونه‌برداری صورت گرفته است.

وی در ادامه گفت: همچنین طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی ایران، تاکنون چهار هزار و ۲۹۸ کیلوگرم کنجد فاسد نیز کشف و معدوم شده که این موضوع تنها نمونه‌ای از تخلفات گسترده نانوایی‌ها در تهران به شمار می‌رود.

چراغعلی تاکید کرد: از آنجایی که این دانه‌های افزودنی در شرایط نامساعدی همچون رطوبت یا دمای نامناسب نگهداری می‌شوند در اغلب موارد دچار کپک‌زدگی و تولید سموم خطرناک می‌کنند که در چنین شرایط نامناسب نگهداری حتی سلامت انسان را تهدید می‌کند.

171587140

وی اظهار کرد: طبق بررسی‌های به عمل آمده، وجود خشخاش و یا کنجد روی نان در عمل هیچ خاصیتی برای مصرف‌کنندگان نان ندارد چرا که این دانه‌های افزودنی پس از حرارت بالا خاصیت خود را از دست می‌دهد و استفاده از آنها علاوه بر اینکه بدون مزیت بوده حتی مضر هم است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران تاکید کرد: پیگیری برای ممنوعیت عرضه نان خشخاشی در نانوایی‌های تهران به صورت مستمر ادامه می‌یابد البته در این وضعیت باید شهروندان در زمان خرید نان، به کیفیت و سلامت افزودنی‌های روی نان نیز توجه داشته باشند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    ترا خدا تو شهرستانها هم ممنوع کنید توشهرستان زندگی میکنیم ازیه نانوایی سنگکی نان گرفتیم چند تا کنجدی به اجبار بهمون داد که بعد ازخوردنش احساس مزه کپک تودهنمون کردیم ودچار گاسترو انتریت شدیم.داخل همون کنجدها چون فله ایی هستند ممکنه فضله موشم باشه.

  • ناشناس

    همیشه باید از یک کپه کنجد روی قسمت هایی از نان ترسید احتمال وجود ریگ و شن همانا و شکستن دندان همان

  • ناشناس

    حتی برای بیسکویتا هم همینطوره.الرژی وحالت تهوع میارن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج