۱۵۴۱۴۶۴
۲۵۴
۲۵۴
پ

گوترش: راه‌حل موضوع هسته‌ای ایران، دیپلماسی است

دبیرکل سازمان ملل، در دیدار با رئیس‌جمهور ایران در چین تأکید کرد که مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای ایران باید از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی حل‌وفصل شود.

خبرگزاری فارس: دبیرکل سازمان ملل، در دیدار با رئیس‌جمهور ایران در چین تأکید کرد که مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای ایران باید از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی حل‌وفصل شود.

600

دفتر دبیرکل سازمان ملل گزارش کرد که آنتونیو گوترش، در حاشیه نشست سران شانگهای در تیانجین چین با مسعود پزشکیان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این بیانیه آمده است: «دبیرکل و رئیس‌جمهور درباره مسائل منطقه‌ای مورد علاقه دو طرف گفت‌وگو کردند. دبیرکل از تداوم آتش‌بس میان ایران و اسرائیل استقبال کرد و بر ضرورت حل مسائل مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران از طریق دیپلماسی تأکید داشت.»

اظهارات گوترش در شرایطی مطرح شده است که روز گذشته (سه‌شنبه)، وزرای امور خارجه ایران، روسیه و چین در پی اقدام سه کشور اروپایی در ارسال نامه‌ای به شورای امنیت برای آماده‌سازی مکانیسم اسنپ‌بک، در حاشیه نشست سران سازمان همکاری شانگهای نامه‌ای را خطاب به دبیرکل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد امضا کردند. 

سیدعباس عراقچی روز دوشنبه در پیامی درباره این نامه گفت: نامه مشترک من و همکارانم، وزرای امور خارجه جمهوری خلق چین و فدراسیون روسیه، که در تیانجین به امضا رسید، بیانگر موضع قاطع ماست مبنی بر اینکه تلاش کشورهای اروپایی برای فعال‌سازی «سازوکار اسنپ بک» فاقد هرگونه مبنای حقوقی است و از نظر سیاسی اقدامی مخرب به شمار می‌آید. (جزئیات بیشتر)

سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس پنجشنبه ششم شهریورماه در نامه‌ای به شورای امنیت روند فعال سازی مکانیسم ماشه (اسنپ‌بک) و بازگرداندن قطعنامه‌های پیشین شورای امنیت درباره ایران را کلید زدند.

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج