طرز تهیه پنکیک زغال اخته
زغال اخته میوهای است که به دلیل طعم خوب و رنگ قرمز تندش در میان کودکان طرفداران زیادی دارد.
عصر ترکیه: زغال اخته میوهای است که به دلیل طعم خوب و رنگ قرمز تندش در میان کودکان طرفداران زیادی دارد. به همین دلیل دسرهایی که با این میوه آماده میشوند انتخابی مناسب برای کودکان هستند، خصوصا اگر با مواد سالم و پرخاصیت آماده شوند.
در ابتدا آب پرتقال و لیمو را روی حرارت بذارید. زغال اختههای له شده را اضافه کنید و در نهایت نشاسته را رقیق کرده و به سس اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید، عسل را به مواد اضافه کنید و سس را از صافی رد کنید.
موزها را له و پوره کنید و به همراه دیگر مواد پنکیک، به جز بیکینگ پودر، با همزن برقی خوب هم بزنید تا غلظتی شبیه ماست پیدا کند. بیکینگ پودر را هم به مواد اضافه کنید و سپس بگذارید یک ماهیتابه روی حرارت داغ شود.
به میزان لازم از مواد پنکیک در ماهیتابه بریزید تا دو طرف آن بپزد. لابهلای پنکیک ها سس زغال اخته بریزید و روی آن را با زغال اخته تازه تزئین کنید. در ادامه با طرز تهیه پنکیک زغال اخته به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای پنکیک زغال اخته برای ۲ نفر
آب پرتقال ½ لیوان
عسل ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
زغال اخته ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۱ قاشق چایخوری
آرد جو دو سر پرک ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
موز رسیده ۱ عدد متوسط
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرپر
نمک نوک قاشق چایخوری
دارچین ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
مرحله اول: زغال اخته ها را آماده کنید
زغال اختهها را کمی در هاون بکوبید تا له شده و آب بیندازند. سپس آب پرتقال را با آب لیمو ترش مخلوط کرده و برای ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
زغال اختههای کوبیده شده را به آب پرتقال و آب لیمو اضافه کنید. نشاسته ذرت را با کمی از سس رقیق کرده و داخل سس بریزید تا کمی غلیظ شود. بگذارید سس تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند. بعد از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید و عسل را به آن اضافه کنید.
سس را از صافی رد کنید تا هسته زغال اختهها جدا شوند.
مرحله دوم: موز را له کنید
موز را له و پوره کنید. آن را با آرد جو دو سر پرک، تخممرغ، موز له شده، عسل، نمک، دارچین و وانیل در یک کاسه مخلوط کنید و آن را با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا غلظتی شبیه ماست پیدا کند. سپس بیکینگ پودر را هم اضافه کنید و مواد را با همزن دستی خوب هم بزنید.
مرحله سوم: پنکیکها را بپزید
بگذارید یک ماهیتابه نچسب روی حرارت کاملا داغ شود. سپس به اندازه دلخواه از مایه پنکیک در ماهیتابه بریزید. وقتی زیر آن طلایی شد، پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر آن هم بپزد.
مرحله چهارم: پنکیکها را سرو کنید
پنکیکها را در یک بشقاب بچینید سپس در میان آنها از سس زغال اخته بریزید. روی پنکیک را با سس، زغال اخته تازه و رنده پودر شکلات تزئین کنید.
برای آماده کردن این پنکیک با بهترین کیفیت، نکات زیر را مورد توجه قرار دهید:
در صورت تمایل میتوانید ۱ قاشق غذاخوری عسل به مواد داخل پنکیک اضافه کنید.
اگر مواد پنکیک خیلی سفت بودند میتوانید ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شیر، شیر نارگیل یا شیر بادام به مواد اضافه کنید.
برای پختن این پنکیک نیازی به استفاده از روغن نیست؛ زیرا چرب بودن ماهیتابه باعث میشود فرم گرد پنکیک خراب شود.
برای تزئین پنکیک میتوانید علاوه بر سس زغال اخته از زغال اخته تازه و رنده شکلات تلخ هم استفاده کنید.
ارسال نظر