فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۱۶۹۵
۱ نظر
۴۰۶
۱ نظر
۴۰۶
پ

رامبد جوان: خندوانه در معمولی‌ترین شب‌ها ۳۰میلیون بیننده داشت

رامبد جوان که این روزها برنامه کارناوال را از شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد، درباره خندوانه صحبت کرد.

برترین‌ها: رامبد جوان که این روزها برنامه کارناوال را از شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد، درباره خندوانه صحبت کرد.

5887995

او به فرهیختگان گفت: خندوانه همچنان ظرفیت ادامه دارد، چون یک برنامه ترکیبی است که می‌تواند هزار شکل مختلف داشته باشد؛ موسیقی، نمایش، کمدی، تراژدی، تک‌نفره یا گروهی، حتی مسابقه. هیچ‌وقت تاریخ انقضا ندارد. بخش زیادی از مسابقه‌هایی که در خندوانه برگزار شد، هنوز می‌تواند تکرار شود و حتی خود کارناوال هم می‌توانست در دل خندوانه اجرا شود.

در تلویزیون، در معمولی‌ترین شب‌ها ۲۵ تا ۳۰ میلیون نفر مخاطب داشتیم. خندوانه برنامه‌ای کاملاً اجتماعی و مردمی بود که مهمان می‌آوردیم، گفت‌وگو می‌کردیم، آیتم‌های مختلف داشت؛ یک ظرف مخصوص برای سرگرمی و ارتباط مستقیم با مردم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    حالا سی میلیون هم نه!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج