۱۵۴۱۹۳۲
۱۳۲
۱۳۲
پ

ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام

بررسی لایحه CFT در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه یافت.

ایسنا: بررسی لایحه CFT در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه یافت.

2285640_794

جلسه مجمع تشخیص مصلحت امروز ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور اعضای مجمع و برخی از اعضای شورای نگهبان، نمایندگان وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت امور خارجه، برای بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم  CFT  برگزار شد.

در این جلسه، ادامه گزارش کمیسیون مشترک مجمع در این خصوص ارائه شد و ایرادات شورای نگهبان به مواد ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ این لایحه با تبادل نظر اعضای مجمع بررسی شد.

این جلسه سومین، نشست صحن مجمع پیرامون این موضوع بود و ادامه مباحث کمیسیون مشترک به جلسه بعدی موکول شد.

 

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج