فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۲۴۳۷
۶۰۵
۶۰۵
پ

یک سد دیگر در ایران کاملا خشک شد

سد شاه قاسم در یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و نزدیکی این شهر، به دلیل کاهش بارش‌ها در سال آبی جاری در استان، خشک شده است.

ایسنا: سد شاه قاسم در یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و نزدیکی این شهر، به دلیل کاهش بارش‌ها در سال آبی جاری در استان، خشک شده است. ساخت این سد که از نوع خاکی و سرریز آن از نوع نیلوفری است، در سال ۱۳۷۵ به پایان رسید. حجم مخزن این سد که به نام یکی از امام‌زادگان یاسوج نامگذاری شده، ۹ میلیون متر مکعب است و روستاهای «علی‌آباد»، «چنارستان»، بخشی از «سرآبتاوه»، «موردراز» و چند روستای دیگر برای مصارف کشاورزی از آب این سد استفاده می‌کردند.

photo_2025-09-06_00-01-04

63572274

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج