فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۳۰۸۰
۳۱۵
۳۱۵
پ

کیانوش عیاری: شجریان نه، اندی گوش می‌دهم

فیلمساز شناخته شده کشورمان کیانوش عیاری در گفت و گویی اظهار کرد که موسیقی اندی را به شجریان ترجیح می‌دهد.

همشهری آنلاین: فیلمساز شناخته شده کشورمان کیانوش عیاری در گفت و گویی اظهار کرد که موسیقی اندی را به شجریان ترجیح می‌دهد.

کیانوش عیاری، فیلمساز در این ویدئو می‌گوید: موسیقی اندی را به شجریان ترجیح می‌دهد. اندی رو به شجریان ترجیح میدم. برای اینکه غرض از موسیقی این است که آدم حال کنه ... (با اندی) حال نمی‌کنم ولی وقتی گوش میدم می‌بینم که این قابل شنیدن‌تره ... اصلا موسیقی سنتی ایرانی برام کسل کننده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج