فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۳۱۰۲
۱ نظر
۱۰۵۷
۱ نظر
۱۰۵۷
پ

روایت خلبان اف ۱۴ ایرانی از درگیری با جنگنده اسرائیلی

خلبان اف ۱۴ ایرانی یک ساعت درگیری هوایی با جنگنده های اسرائیلی بر روی آسمان ایران را روایت کرد و گفت: ما از پشت لاک کردیم و آنها مجبور شدند آن پترنی که قرار بود برای شلیک بسازند را منحرف کنند

خبرآنلاین: خلبان اف ۱۴ ایرانی یک ساعت درگیری هوایی با جنگنده های اسرائیلی بر روی آسمان ایران را روایت کرد.

6261747

وی گفت: ما از پشت لاک کردیم و آنها مجبور شدند آن پترنی که قرار بود برای شلیک بسازند را منحرف کنند و بریک اوت کنند و کنار بروند. این خلبان ادامه داد: حدوداً این درگیری هوایی در حدود یک ساعت یک ساعت و ۱۰ دقیقه به طول انجامید که ما برای اون چهار فروند و اون پنج تا هر کدوم به سمت ما مدام لاک میکردند رادارشان را و ما هم مدام آلارم لاک میگرفتیم که روی ما قفل شدند و ما هم لاک را می‌شکوندیم. به طور کامل ترسشان را متوجه می‌شدیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    خدا قوت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج