فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۳۲۵۴
۴۶۴
۴۶۴
پ

نصب ۵هزار دوربین جدید برای ثبت تخلف سرعت

دبیر شورای عالی ترافیک کشور از تفاهم بین سازمان شهرداری‌ها و راهور فراجا برای نصب ۵ هزار دستگاه دوربین ثبت تخلف سرعت در شهرهای کشور خبر داد و گفت: این کار برنامه ریزی شده و در حال پیشرفت است.

شهرآرا نیوز: دبیر شورای عالی ترافیک کشور از تفاهم بین سازمان شهرداری‌ها و راهور فراجا برای نصب ۵ هزار دستگاه دوربین ثبت تخلف سرعت در شهرهای کشور خبر داد و گفت: این کار برنامه ریزی شده و در حال پیشرفت است.

3222978_908

سیدمجتبی شفیعی درباره وضعیت تجهیزات هوشمند کنترل ترافیک شهری در کشور اظهار کرد: واقعیت موجود این است که به طور متوسط حدود ۴۵ درصد از دوربین‌های ترافیکی در سطح شهرهای کشور دچار خرابی هستند؛ دوربین‌های ترافیکی شامل دوربین‌های نظارتی، ثبت تخلف سرعت، پلاک‌خوان و... هستند و علت بخشی از این خرابی‌ها در شهرهای کوچک و متوسط تأمین نشدن منابع درآمدی قانونی پیش بینی شده است. در دولت‌های مختلف منابع و هزینه نگهداری آن پرداخت و تأمین نشد و شهرداری‌ها براین اساس نتوانستند دوربین‌ها را فعال نگه دارند و به تدریج معیوب و قطع شدند.

وی با بیان اینکه در بعضی از شهرها مثل تهران و بعضی کلانشهرها در دوره‌های مختلف چندان مشکل درآمدی نداشتیم که شهرداری نتواند آن را تأمین کند، افزود: تأثیر دوربین در رفتار ترافیک و کاهش تلفات و جراحات انکار ناپذیر است؛ داده‌ها نشان می‌دهد که اعمال قانون مستقیما باعث اصلاح رفتار رانندگی می‌شود. هر جا در سطح کشور دوربین ثبت تخلف سرعت، بکارگرفته شد، کاهش تصادف مشهود بوده است.

۵ هزار دستگاه دوربین ثبت تخلف سرعت در شهرهای کشور نصب می‌شود

شفیعی با بیان اینکه اخیرا بین سازمان شهرداری‌ها و پلیس راهور فراجا کلان پروژه‌ای تعریف شده است که ۵ هزار دستگاه دوربین ثبت تخلف سرعت در شهرهای کشور نصب شود، اظهار کرد: این کار برنامه ریزی شده و در حال پیشرفت است؛ نوع انعقاد قراردادش هم با مدل جدیدی صورت می‌پذیرد. البته موفقیت کامل این پروژه منوط به پرداخت سهم شهرداری‌ها از وصول جرایم است.

برآورد ۲۰ همتی وصولی جرایم رانندگی برای امسال

دبیر شورای عالی ترافیک کشور با بیان این‌که منابع وصول جرایم منابع خوبی است، عنوان کرد: امسال برآورد شده ۲۰ همت وصولی جرایم رانندگی خواهد بود و اگر این منابع طبق قانون در این موضوع هزینه شود، تجهیزات ITS شامل تجهیزات راهنمایی و رانندگی و تجهیزات هوشمند سطح معابر نوسازی خواهد شد. در این شرایط به سطحی می‌رسیم که خدمات مطلوب شهری به مردم را شاهد خواهیم بود.

شهرداری تهران در بازسازی دوربین‌هایش عقب ماندگی دارد

وی ادامه داد: شهرداری تهران هم در این موضوع مقداری عقب ماندگی دارد و دوربین‌هایش را باید زودتر بازسازی کند؛ تهران در آمار خرابی‌های دوربین‌های سطح تخلف سرعت یکی از رتبه‌های بالا را دارد. البته این مشکل به دوره کنونی مدیریت شهری برنمی‌گردد و از گذشته تا امروز تدریجا خرابی‌ها افزایش پیدا کرده است. با این حال شهرداری تهران برنامه‌ای را شروع کرده و در حال نصب تجهیزات جدید و بازسازی دوربین‌هاست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج