فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۳۵۲۸
۱ نظر
۳۵۸۴
۱ نظر
۳۵۸۴
پ

بی‌هنجاری سرما در راه است؛ آماده باشید

کارشناس هواشناسی گفت: از روز پنجشنبه بعدازظهر به بعد بی‌هنجاری خنکی هوا را داریم. ک

مهر: محمد اصغری، کارشناس هواشناسی، گفت:  امروز ۱۸ شهریور در مقایسه با بلندمدت، روز آرامی است. فردا نیز به همین ترتیب است. 

Capture

وی افزود: شکستگی در دما را داریم؛ از روز پنجشنبه بعدازظهر به بعد بی‌هنجاری خنکی هوا را داریم. کشاورزان به خصوص کسانی که گلخانه دارند باید مراقب باشند. هفته آینده خنک حتی در برخی مناطق هوا سرد می‌شود و این سرما اواسط هفته در سراسر کشور خیمه خواهد زد. 

اصغری تصریح کرد: امروز و فردا از شدت بارش نسبت به روزهای گذشته کاسته می‌شود. موج جدیدی از بارندگی‌ها از جمعه وارد ایران می‌شود که بیشترین تاثیر را در سواحل دریای خزر به ویژه در استان گیلان دارد.

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    سد و استخر کشاورزی بسازید قطره قطره باران رو جمع کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج