فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۳۷۱۱
۴۲۹
۴۲۹
پ

واکنش رئیس جمهور عراق به حمله اسرائیل به قطر

ریاست‌جمهوری عراق با انتشار بیانیه ای، حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به رهبران جنبش حماس در قطر را به شدت محکوم کرد.

خبرگزاری مهر: به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری عراق، دفتر ریاست‌جمهوری عراق با انتشار بیانیه ای، حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به رهبران جنبش حماس در کشور دوست و برادر قطر را به شدت محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: این اقدام تجاوزکارانه، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل و تجاوزی فاحش به حاکمیت کشور قطر و تهدیدی جدی و خطرناک علیه امنیت و ثبات منطقه است.

0

این بیانیه تاکید کرد: عراق بر همبستگی مطلق و حمایت کامل خود از کشور قطر و موضع ثابت خود در پشتیبانی از مردم فلسطین برای دستیابی به تمامی حقوقشان، از جمله برپایی کشور مستقل و توقف تجاوزات و جنایات مستمر علیه مردم نوار غزه تأکید می کند.

این بیانیه افزود: ریاست‌جمهوری عراق تأکید می‌کند که این تجاوز در چارچوب سیاست کشتار و ایجاد رعب و وحشت رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین صورت گرفت که مهر تاکیدی بر این مسئله است که اقدام جامعه جهانی برای پایان دادن به این جنایات که نقض حقوق بشر محسوب می‌شوند، امری ضروری است و باید به مسئولیت‌های خود در حفاظت از صلح و امنیت بین‌المللی عمل نماید.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج