فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۴۰۶۶
۱۵۳۰
۱۵۳۰
پ

درخواست رسمی برای عوارضی شدن ورود به شمال

یک نماینده مجلس از رئیس‌جمهور خواست تا برای تأمین بودجه زیرساخت‌های مازندران، ورود به شمال عوارضی شود.

برترین‌ها: یک نماینده مجلس از رئیس‌جمهور خواست تا برای تأمین بودجه زیرساخت‌های مازندران، ورود به شمال عوارضی شود.

حسن نتاج نماینده مردم  بابل در مجلس شورای اسلامی از مکاتبه و پیگیری‌های خود برای تعریف ردیف درآمدی مشخص به‌منظور توسعه زیرساخت‌های استان مازندران خبر داد.

وی با اشاره به حجم بالای ورود مسافران به استان‌های شمالی کشور، اظهار داشت: هدف از این اقدام، تأمین منابع پایدار مالی از طریق اخذ عوارض ورود مسافران و تخصیص آن به بهبود وضعیت جاده‌ها، خدمات رفاهی و گردشگری و دیگر نیازهای زیربنایی استان است

 با ایجاد این ردیف درآمدی، می‌توان گامی مؤثر در جهت کاهش فشار بر منابع استانی و ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان و گردشگران برداشت.

photo_2025-09-11_20-29-07

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج