۱۵۴۴۳۱۹
۲ نظر
۲۹۱۴
۲ نظر
۲۹۱۴
پ

پسر گوگوش بیماری مادرش را فاش کرد

کامبیز قربانی، فرزند گوگوش، در یک گفت‌وگو اعلام کرد که مادرش به «پارکینسون حنجره» مبتلاست. این موضوع پس از آن مطرح شد که امیر قاسمی به نقل از یک پزشک احتمال ابتلای گوگوش به این بیماری را بیان کرد و قربانی نیز آن را تأیید کرد.

برترین‌ها: کامبیز قربانی، فرزند گوگوش، در یک گفت‌وگو اعلام کرد که مادرش به «پارکینسون حنجره» مبتلاست. این موضوع پس از آن مطرح شد که امیر قاسمی به نقل از یک پزشک احتمال ابتلای گوگوش به این بیماری را بیان کرد و قربانی نیز آن را تأیید کرد.

yMyJrOATqrZr

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    برخلاف مادرش پسره چقدر زشته.

  • ناشناس

    این بدبخت داره گریه می کنه ؟ مرد حسابی خودت هم چشم داشتی و هم گوش و هم دست وپا چکار به مامانت داشتی آخه ؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج