فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۶۲۶۵
۵۵۴
۵۵۴
پ

طراح انفجار سفارت ایران در بیروت کشته شد

عراق اعلام کرد که نیروهای این کشور طی عملیاتی ویژه مسئول عملیات خارجی داعش را در سوریه به هلاکت رسانده‌اند که در انفجار سال ۲۰۱۳ در نزدیکی سفارت ایران دست داشت.

فارس: عراق اعلام کرد که نیروهای این کشور طی عملیاتی ویژه مسئول عملیات خارجی داعش را در سوریه به هلاکت رسانده‌اند که در انفجار سال ۲۰۱۳ در نزدیکی سفارت ایران دست داشت.

32

سرویس مبارزه با تروریسم عراق، امروز (جمعه) اعلام کرد که این سرکرده داعشی، «عبد الرحمن الحلبی» نام داشته و یکی از مقامات ارشد داعش و مسئول امنیت خارجی و عملیات‌های بین‌المللی این گروه به شمار می‌رفته است.طبق این اطلاعیه، الحلبی مستقیما در حادثه انفجار سفارت ایران در بیروت و طراحی چند اقدام تروریستی دیگر در غرب دست داشته است.

 

این انفجار که در ۱۹ نوامبر ۲۰۱۳ (۲۸ آبان ۱۳۹۲) رخ داد، با اقدام دو عامل انتحاری مقابل سفارت ایران صورت گرفت و در پی آن، ۲۳ نفر از جمله رایزن فرهنگی ایران در لبنان، حجت‌الاسلام ابراهیم انصاری به شهادت رسیدند و بیش از ۱۵۰ نفر دیگر زخمی شدند.

33

بر اساس این اطلاعیه، نیروهای امنیتی عراق موفق شدند محل حضور الحلبی و تحرکات او را شناسایی کرده و با پشتیبانی قضایی، حمله هوایی موفقی علیه وی انجام دهند.سرویس مبارزه با تروریسم عراق اعلام کرد که این عملیات با هماهنگی نیروهای ائتلاف بین‌المللی و پس از ماه‌ها پیگیری اطلاعاتی دقیق انجام شده است.

34

دستگاه مبارزه با تروریسم عراق همچنین تأکید کرد که کشته شدن الحلبی یک ضربه استراتژیک به داعش محسوب می‌شود و پس از یک سلسله عملیات موفق در دو ماه گذشته، بیش از شش فرمانده ارشد این گروه از بین رفته‌اند.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج