۱۵۴۶۷۰۳
۲ نظر
۱۰۶
۲ نظر
۱۰۶
پ

روزنامه شهرداری: اسنپ‌بک میخ آخر بر تابوت برجام بود

یک دهه زمان، سرمایه و امید ملت، در جاده‌ای صرف شد که از ابتدا رهبر انقلاب گفته بود پایان ندارد. و امروز اسنپ‌بک، میخ آخر بر تابوت برجام است؛ رویایی که برای مردم «هیچ» نداشت، جز یک تجربه تلخ اما درس‌آموز؛ اعتماد به غرب، اشتباهی تکرارنشدنی است.

روزنامه همشهری نوشت: سال ۹۴ روحانی در نامه‌ای به رهبری، «پایان موفقیت‌آمیز و عزتمندانه» مذاکرات را تبریک گفت. رهبری از تیم مذاکره‌کننده تشکر کرد اما همان‌جا نوشت: «باید مراقب نقض عهد طرف مقابل بود» و تأکید کرد این کشورها قابل اعتماد نیستند.

Capture

نتیجه چه شد؟ اوباما همان ابتدا دسترسی ایران به عایدات برجام را سد کرد. رئیس بانک مرکزی گفت: «تقریباً هیچ نصیب‌مان شد.» بعد ترامپ یک‌طرفه خارج شد؛ اتفاقی که ظریف غیرممکن می‌دانست. اروپا وعده اینستکس داد؛ توخالی درآمد. روحانی خودش گفت: «به هیچ دردی نمی‌خورد.»

یک دهه زمان، سرمایه و امید ملت، در جاده‌ای صرف شد که از ابتدا رهبر انقلاب گفته بود پایان ندارد. و امروز اسنپ‌بک، میخ آخر بر تابوت برجام است؛ رویایی که برای مردم «هیچ» نداشت، جز یک تجربه تلخ اما درس‌آموز؛ اعتماد به غرب، اشتباهی تکرارنشدنی است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    برای شما ها که بد نشد ! بیچاره مردم .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج